63,00 TL
42,21 TL
%33 indirim
Kazancınız
:
20,79 TL
Kovadaki Okyanus Hakkında Bilgiler
Türü: Kişisel Gelişim Kitapları
Sayfa Sayısı: 144
ISBN: 9786057428103
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2021
satis-icon
Satış Rakamları 17 adet satılmıştır.
Ahmet Durul
Ahmet Durul
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Kovadaki Okyanus Kısa Özet

    Yaşam Sanatı u¨zerine yazılmış bu ku¨çu¨k kitabın basit ve masalsı anlatımının gerisinde, evrensel ve zamanla sınırlı olmayan, yoğun anlam ve bilgi yu¨klu¨, bir bilgelik hazinesi gizlenmiş.

    Bu hazineyi dolaşırken, bir bakıyorsunuz Doğu’dasınız, bir bakıyorsunuz Batı’dasınız. Bir an kendinizi manevi du¨nyada buluyorsunuz; ama çok geçmeden maddi du¨nyaya dönu¨yorsunuz. Fiziksel, duygusal ve ruhsal boyutlarda gidip, geliyorsunuz. Bu dolaşmalar sırasında, yol u¨zerinde, bir çok tanıdık kişiyi göru¨r gibi oluyorsunuz.

    Kitapta, Anadolu’dan: Hacı Bektaş Veli, Mevlana, Yunus Emre, Ortadoğu’dan: A. Geylani, A. Rufai, B. Bestami, Endu¨lu¨s’ten: İbnu¨’l-Arabi, Batı’dan: N. Kazancakis, F. Capra, Wei-Wu-Wei, R. W. Blyth, A. Watts, E. Fromm, C. G. Jung, St. Exupery, A. deMello, M. Echart, F. S. Perls, R. D. Laing, R. Bach, B. Katie, C. Castenada, Doğu’dan: Gurdjieff, Lao Tzu, Nisargadatta, R. Balsekar, Osho, D. T. Suzuki, Krishnamurti, Hakuin, M. Musashi, Huang Po, Sun Tzu satırlar arasında, sık sık karşınıza çıkıyor ve hep birlikte yaşamınızı ve yaşadığınız du¨nyayı daha değerli yapmanın yollarını gösteriyorlar.

    Bu kitapla, okumas› bir-iki saat, yaşayıp uygulaması bir ömu¨r su¨rebilecek bir yolculuğa çıkıyorsunuz.

  • 1. Hamur

Kovadaki Okyanus Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.