Kim Korkar Java’dan

Abaküs Kitap

Alper Akalın

44,44 TL
32,00 TL
%28 indirim
Kazancınız
:
12,44 TL
Kim Korkar Java’dan Hakkında Bilgiler
Türü: Programlama Kitapları
Sayfa Sayısı: 584
ISBN: 9786059129084
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2016
Alper Akalın
Alper Akalın
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Kim Korkar Java’dan Kısa Özet

    Türkiyenin en çok satan Java kitabı Kim Korkar Java`dan da her bir örnek, her bir kod satırı adım adım detaylı açıklamalarla ele alınarak, kullanıcıların zorlanmadan kodlama yapmaları ve Java`nın çalışma mantığını kavramaları sağlanıyor. Kitapta örnekler bir proje hazırlarcasına NETBeans IDE içerisinde oluşturuldu 215 örnek ve Java 8`in tüm yenilikleriyle programcılık kariyerine başarılı bir giriş yapın.

    Üniversiteden 1990 yılında sadece C ve PASCAL programlama dillerini bilerek mezun olmuş ama İş Bankası`nın temel bankacılık uygulamaları ana sistem üzerinde COBOL programlama dili ile yazılmış olduğu için bankaya girdikten bir süre sonra kendisini COBOL`cu olarak bulmuş bir bilgisayar mühendisi olarak 2000`li yıllara geldiğimizde itiraf etmeliyim ki Java`dan korkmuştum. 2002-2005 yılları arasında ana sistem üzerinde COBOL ile uygulama geliştiren tüm ekiplerimizle birlikte Java eğitimleri alırken böyle bir esere şiddetle ihtiyaç duymuştuk. Sevgili Alper`in ustalıkla kaleme aldığı Kim Korkar Java`dan hem bugün halen aynı korkuyu hissedenler için o ihtiyacı karşılıyor hem de bankalarda çalışmak ve Java ile programlamayı öğrenmek isteyen tüm genç yazılım mühendislerine ışık tutuyor. Kendisini kutluyor ve bu çalışmanın devamını da sabırsızlıkla bekliyorum.

    - Hakan Aran

    Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı

    "Nesnelerin İnterneti adı verilen yeni bir çağa girdik. 2015 yılı itibariyle dünyada 5 milyardan fazla aygıt üzerinde Java kullanılmakta ve 2020`de bu sayının 20 milyara ulaşılacağı tahmin edilmektedir. Telefonlar, saatler, televizyonlar, arabalar, kameralar, evdeki beyaz eşyalar ve aklınıza gelebilecek herşeyi, "herşeyin interneti" kavramı içersinde Net`e taşımaya çalışıyoruz ve Java bunun vazgeçilmez parçası. Geleceğin yazılımcıları olacak çocuklarımıza da okullarda giriş seviyesi Java dilini öğretmeye çalışıyoruz. Alper Akalın`ın bu kitabı yeni çağa girerken hem bizlere hem yeni nesle önemli bir referans oluşturacaktır.

    - Cem Şatana

    Oracle Türkiye Genel Müdür Yardımcısı

  • 1. Hamur

Kim Korkar Java’dan Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.