Ebeveyn Benim Hakkında Bilgiler
Türü: Ebeveyn Kitapları
Sayfa Sayısı: 261
ISBN: 9786056864704
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2018
satis-icon
Satış Rakamları 641 adet satılmıştır.
Enver Demirel Yılmaz
Enver Demirel Yılmaz
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ebeveyn Benim Kısa Özet

    - *Kitaplarda yazan veya uzmanlardan duyduğum tüm önerileri uyguluyorum ama maalesef her çocuk bir değil ki! Bizimkine ne yapsam işlemiyor*.

    - *Çünkü çocuğunuz o kitapta yazan çocuk değil. Siz de oradaki ebeveyn değilsiniz... Dolayısıyla ‘her çocuk için’ genel geçer doğru kabul edilen öneriler, sizin ailenizde etkili olmayabilir*

    *Her çocuk için değil de, sizin çocuğunuz için doğru olan davranış/yaklaşımın hangisi olduğunu nasıl bilebilirsiniz?* *Çocuğunuzun zaten doğuştan sahip olduğu olumlu potansiyellerini nasıl ortaya çıkarabilir, sağlıklı kişilik gelişimine nasıl destek olabilirsiniz?* *Çocuğunuza hangi değerleri mutlaka edindirmelisiniz?* *İstenmeyen davranışların önlenmesi adına nasıl bir yaklaşım sergilemelisiniz* veya *çocuğunuzun istenmeyen/uyumsuz davranışları karşısında ne yapmalısınız?*

    Eğitim alanında uzman Dr. Ziya Selçuk ve Psikiyatri alanında uzman Dr. Enver Demirel Yılmaz, Dokuz Tip Mizaç Modeli’ne dayalı olarak özenle hazırlanan *Ebeveyn Benim* kitabında sizinle birlikte bu sorulara cevap aradılar. Üstelik diğer kitaplardan farklı olarak; tüm çocuk ve ebeveynler için doğru olan standart bir yaklaşım değil, *sizlerin ve çocuğunuzun mizaç tipine özgü* bir yaklaşım benimseyebilmeniz için uzmanlık ve tecrübelerini birleştirdiler. Sizlere uygulanabilir yol haritaları sundular.

    *Hangi mizaç tipindeki çocuk için hangi yaklaşım doğru ve yararlıdır?* sorusuna yanıt verebilecek olan bu kitap, anne-babalara; çocuklarının ve kendilerinin bireysel farklılıklarına uygun bir ebeveynlik tutumu belirlemede yol gösteren temel bir rehber olarak hazırlandı.

  • 2. Hamur

Ebeveyn Benim Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.