Akıllı Bebekler Akademisi

Sistem Yayıncılık

M. Semih Summak

18,52 TL
15,19 TL
%18 indirim
Kazancınız
:
3,33 TL
Akıllı Bebekler Akademisi Hakkında Bilgiler
Türü: Ebeveyn Kitapları
Sayfa Sayısı: 292
ISBN: 9789753223669
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
M. Semih Summak
M. Semih Summak
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Akıllı Bebekler Akademisi Kısa Özet

    Doğum öncesinden 6 yaşına kadarki dönem insan yaşamında bir daha yakalanmayacak bir gelişim fırsatı sunar. Her insan doğuştan getirdiği fiziksel, duygusal özellikleri ve potansiyel yetenekleri ile eşsiz bir sanat eseridir. Potansiyelini gerçekleştirme olanağı sunmadığımız her insan bir yönüyle eksik kalacaktır. Çünkü ona kendi olma-kendini bulma imkanı verilmemiştir.

    Ana babalar ve alanın uzmanı eğitimciler, çoğu kez bu gerçeği bilmelerine rağmen uygulamada izleyecekleri iyi bir rehberin yokluğunu hissederler. Çocuklarımızın beyinlerini el yordamıyla "geliştirmeye" çalıştığımızda ise risklerinin ne olacağını uzun süregöremeyebiliriz.

    Akıllı Bebekler Akademisi, doğum öncesi ile 3 yaş arasındaki dönem öncelikli olmak kaydıyla, okulöncesine yönelik bir beyin ve çoklu zekâ geliştirme programı sunuyor. İnsanın nörolojik çoğulculuğuna saygılı olmak kaydıyla, duygu dünyasını merkeze alarak, "dalgacı ve oyuncu beynin" erken dönem gereksiminlerini karşılamaya çalışıyor.

    Hamilelik döneminde anne adayına ve bebeğine, doğum sonrasında bebeğine özel yoga kinestetik zekâ uyarım programları, Akıllı Bebekler için sakinleştirici müzik CD`si bütüncül birgelişimin önemli tamamlayıcıları olarak sunulmakta.
    (Tanıtım Bülteninden)

  • 1. Hamur

Akıllı Bebekler Akademisi Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.