TYT Gold Matematik Soru Bankası

Başarıyorum Yayınları

Kolektif

99,00 TL
64,35 TL
%35 indirim
Kazancınız
:
34,65 TL
TYT Gold Matematik Soru Bankası Hakkında Bilgiler
Türü: TYT Matematik Soru Bankaları
Sayfa Sayısı: 286
ISBN: 9786058225039
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
satis-icon
Satış Rakamları 2 adet satılmıştır.
Kolektif
Kolektif
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • TYT Gold Matematik Soru Bankası Kısa Özet

    TYT GOLD MATEMATİK SORU BANKASI  

       Sevgili Öğrenciler,

       

    Hedeflerinize ulaşabilme her şeyden öncesizin elinizdedir.

    Programlı ve planlıçalışmanın yanında hedeflerinize ulaştıracak en önemli noktalardan biri deDOĞRU KAYNAK SEÇİMİ olacaktır.

                TYT  sınavlarınahazırlanırken tercih ettiğiniz alan içerisindeki hiçbir dersi ihmaletmemelisiniz. Her ders kendi öğretim metoduna uygun şekilde çalışılmalıdır. Derslereeksikleriniz doğrultusunda zaman ayırmalısınız.

                Bu kitap Yeni Nesil Matematik sorularının çözümünde başucukaynağınız olacaktır. Bu nedenle bu kitabın ilk hedefi size konuları yeterlidüzeyde öğretebilmek olmuştur. Konular TYT sınavlarında çıkan son yıllardakisoru tipleri incelenerek uzman öğretmen kadrosu tarafından özenle seçilerek hazırlanmıştır.

    Kitabımız zorlukderecelerine göre sınıflandırılarak en basit düzeyde soru tipleri  Kavrama Testleri  orta seviyedeki soru tipleri Pekiştirme ve en üst düzeyde farklı sorutarzları ise Geliştirme Testleri olarak sizlerin begenisine sunulmuştur.   

                Kitabın bir özelliği de, özel ders formatlı konu anlatımı ve çözümlü örnek sorulardır. Konu içindebelirli bir düzeyde bulunan çözümlü sorular konuyu pekiştirmenin yanında sizeçeşitli çözüm metodlarını da öğretecektir. Bununla birlikte ilk olarak ünitebaşlarında konularla ilgili çözümlü bilgiler sizlere problem çözmede analitikdüşünme yetisi sağlayacaktır.  Yeni NesilMatematik  sorularını da daha hızlı vekolay bir şekilde çözebilmenizi sağlar.

                Çözümünde zorluk çektiğiniz soruların çözümlerininvideolarını ve konularla ilgili Özel ders formatlı  videolarımıza ise Basariyorumcom Youtubesayfamızda bulabileceksiniz. Bu özellik size başka bir öğretmenden yardımalmadan ve zaman kaybetmeden  eksiklerinizi giderebilmenizi sağlar.Özellikle pandemi sürecine uzaktan öğretim açısından önemlidir. Çalışmalarınızda bu kitabımız matematik  dersi için sizlerin temel kaynağınızolacaktır. TYT ve AYT  hazırlık süresinde ve sınavlarınızda hepinizebaşarılar diliyoruz.

  • 2. Hamur

TYT Gold Matematik Soru Bankası Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.