Pratik Almanca Konuşma Klavuzu

Değişim Yayınları

Oya Mutlutürk

11,00 TL
8,80 TL
%20 indirim
Kazancınız
:
2,20 TL
Pratik Almanca Konuşma Klavuzu Hakkında Bilgiler
Türü: Genel Kitaplar
Sayfa Sayısı: 342
ISBN: 9789758289837
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Oya Mutlutürk
Oya Mutlutürk
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Pratik Almanca Konuşma Klavuzu Kısa Özet

    Modern dünyada ulusların ve uluslara mensup bireylerin iletişim sağlaması yönünden dil öğrenme bilincinin giderek geliştiği; gerek ticari, gerek turistik etkinliklerde daha da önemli bir hale geldiği gözlenmektedir.

    Dili bir kültür unsuru olarak öğrenme amacına yönelik kurslar yanında, günlük anlaşma ve iletişim amcıyla öğrenmek konusunda toplumumuzun kayda değer bir talebiyle karşılaşmaktayız. İşte bu kitap bu amaçla hazırlanmış ve bireylerin günlük hayatında en temel diyaloglarını, ilişkilerini sağlamaya çalışılmıştır.

    Kitap Almanca konuşma ve anlaşmada temel unsurları içermekle beraber dili öğrenmek konusunda da başlangıç aşaması oluşturmaktadır. Almancayla yakınlık kurmak, dilin mantığını öğrenmek konusunda bu pratik konuşma kılavuzunun önemli yarar sağlayacağını düşünüyoruz. Bu kılavuzdan yararlanma düşüncesini taşıyan okuyucularımız kitapla ayrıntılı olarak açıkladığımız konuları dikkatle okumaları ve uygulamaların ileşitimde başarının temel esası oluşturduğunu hatırlatmak isteriz.

  • 1. Hamur

Pratik Almanca Konuşma Klavuzu Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.