170,00 TL
122,40 TL
%28 indirim
Kazancınız
:
47,60 TL
Niyet Ettim! Hakkında Bilgiler
Türü: Kişisel Gelişim Kitapları
Sayfa Sayısı: 176
ISBN: 9786254414879
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2021
satis-icon
Satış Rakamları 656 adet satılmıştır.
Özlem Dalkılıç
Özlem Dalkılıç
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Niyet Ettim! Kısa Özet

    *Amellerin Mükafatı Niyetlere Göredir...*
    *Niyetler hasıl olurken, kalbimizdeki sarmaşıkları, acıları temizlemek, kilitlediğimiz kapıları açabilmek, kabul etmek, izin vermek; sevginin, sevilmenin, hak ettiklerimizin, layık olduklarımızın hissine ve hazzına varmak, bu duygularla barışmak, dönüştürmek temel unsurlardan biri.*

    Unutmayın, elinizdeki kitap bir kerede okuyup bitireceğiniz bir eser değil!
    Her gün gözlerinizi kapatıp bir niyet seçeceksiniz, her gün bu kitapla beraber yeniden doğacaksınız, her gün gülümseyerek yeniden başlayacaksınız. Zor günlerinizde yüreğiniz her daraldığında bu kitaptan bir sayfaya sarılacaksınız.

    Şu an yaşamınızın hangi noktasında olursanız olun, o noktaya huzur ve sevgi katmak, yorgunluklarınızı kenara koymak ve şimdiye kadar yaptığınız bütün çalışmaların meyvelerini toplamak için, taş ustaları gibi taşı kırmak üzere son çekiç darbelerini indireceğinizniyetlerle, bulutların arasından doğan güneşi izleyeceksiniz.

    Evet, bu kitap başucunuzda yoldaşınız olacak, *Bugün bana ne mesaj gelmiş?*, *Bugün neyi hatırlamam gerekiyor?*, *Bugün neyi şifalamam gerekiyor?* diyecek, gözlerinizi kapatacak ve kalbinizin sesinin size ne söylediğini öğreneceksiniz.
    Niyetleriniz hasıl, yolunuz ışık olsun.

  • 2. Hamur

Niyet Ettim! Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.