Evrensel İletişim Yayınları KPSS Lise Önlisans 9`lu Deneme

Evrensel İletişim Yayınları

Kolektif

155,00 TL
103,85 TL
%33 indirim
Kazancınız
:
51,15 TL
Evrensel İletişim Yayınları KPSS Lise Önlisans 9`lu Deneme Hakkında Bilgiler
Türü: KPSS Lise ve Önlisans Deneme Sınavları
Sayfa Sayısı: 218
ISBN: 9786052110621
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
satis-icon
Satış Rakamları 6 adet satılmıştır.
Kolektif
Kolektif
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Evrensel İletişim Yayınları KPSS Lise Önlisans 9`lu Deneme Kısa Özet

    Denemelerimizde yer alan sorular KPSS soru formatı göz önüne alınarak hazırlanmıştır. Adayın sınava girmeden önce bilgi eksikliklerini görmesini, sınav süresini doğru kullanmalarını ve memur adaylarının gerçek sınav deneyimi yaşayarak kendilerini ölçmelerini sağlar.

    Soruların tamamı video çözümlüdür. Video çözümleri öğrencilerin konu tekrarı yapmalarını sağlayarak bilgilerini pekiştirir. Sınavların cevap anahtarlarına, optik formlarına ve soru çözümlerine Evrensel Dijital uygulamasından ulaşılabilir. Uygulamayı PC üzerinden www.evrenseldijital.com adresinden, akıllı telefondan *evrenseldijital* uygulamasını telefonuna indirerek kullanabilirler.

    Denemenin optik formlarını www.evrenseldijital.com adresinden indirebilirsiniz. Uygulamanın *optik oku* seçeneğinden optik formunuzu 5 saniye gibi kısa sürede okutarak doğru, yanlış, boş ve netlerinizi tespit edebilir, sistemi kullananlar arasından il ve ülke geneli sıralamanızı görebilirsiniz.

    Akıllı telefonların Android ve IOS platformlarında ücretsiz ve üyelik gerektirmeden kullanabilirler. Akıllı tahtaya tam uyumludur.

  • 1. Hamur

Evrensel İletişim Yayınları KPSS Lise Önlisans 9`lu Deneme Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.