300,00 TL
213,00 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
87,00 TL
İş Etüdü Hakkında Bilgiler
Türü: Halkla İlişkiler ve İnsan Kaynakları Kitapları
Sayfa Sayısı: 216
ISBN: 9789944105095
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2008
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
İ. Mete Doğruer
İ. Mete Doğruer
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • İş Etüdü Kısa Özet

    İşletmelerde verimliliğin arttırılması için kullanılması gereken metodlar Üretim faktörlerinin ortak hareket etmelerini sağlamak amacıyla yapılacaketkinlikler Süreç şemaları, hareket şemaları, işlem şeması, faaliyet şeması ve simo şemasının işin gerçekleştirilmesindeki fonksiyonları

    Günümüzde işletmeler yoğun rakabet şartları altında faaliyette bulunmak zorundadır. Bu sebeple, yüksek verimlilikle çalışmak, işletmeler açısından gittikçe daha fazla önem kazanmaktadır. İşin ve problem çözme sürecinin tasarım ve ölçümü, modern sanayi işletmeleri için büyük önem arz eder. İşletmelerde verimliliğin ve makina-teçhizat kullanımının arttırılması, malzeme ve enerji tasarrugu, işgücünün daha etkin kullanılması, işletmenin hedefini büyütmesi vb. ancak İş Etüdü`nün etkin bir şekilde uygulanmasıyla gerçekleştirebilmektedir.

    İş Etüdü`nün; işin insana uyumunu saağlamak için İş Bilimi, ürün seçimine karar vermek için İşletme Ekonomisi, maliyet analizleri için Maliyet Muhasebesi, verilen hazırlanması ve değerlendirilmesi için İstatistik, insan ilişkileri ve iş hukuku açısından Sosyal Bilimler ve Hukuk gibi bilim dallarıyla yakın ilişkisi vardır. İşte bu kitabın gayesi, İş Etüdü ve buna bağlı olarak Metod Etüdü, Hareket ve Zaman Etüdü ile ilgili temel prensipleri açıklamak, bunların iş hayatındaki uygulamalarına katkıda bulunmaktır. Konular, mümkün olduğu kadar sade bir dille anlatılmış ve çeşitli örneklemelerle pratize edilmiştir. Kitap; Temel Kavramlar, Metod Etüdü, İş Ölçümü, Üvret Yönetimi ve Ergonomi başlıklı bölümlerden oluşmaktadır.

  • 2. Hamur

İş Etüdü Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.