85,00 TL
43,35 TL
%49 indirim
Kazancınız
:
41,65 TL
Genel Yetenek Problemleri Hakkında Bilgiler
Türü: Kişisel Gelişim Kitapları
Sayfa Sayısı: 192
ISBN: 9786058013919
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 9 adet satılmıştır.
İsmail Naci Cangül
İsmail Naci Cangül
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Genel Yetenek Problemleri Kısa Özet

    Bu kitapta her yaşa hitap eden bazı genel yetenek sorularını ve çözümlerini bulacaksınız. Kitabın temel amacı, kendini geliştirmek isteyenlere bir başlangıç noktası oluşturabilmektir. Bunun yanında problem çözme tekniklerinden örnekler verilmiş, bazı problemlerde ise matematiğin sınırlarına yolculuğa çıkılmıştır.

    Kitaptaki sorular üç başlıkta toplanmıştır: Matematiksel Düşünme Bölümünde, basit matematik bilgilerinin kullanılmasıyla çözülebilecek sorulara ağırlık verdik. Yorumlama Bölümündeki sorular okuyucunun matematiksel yöntemlerden daha çok pratik hesaplama ile çözülebileceği sorular düşünüldü.

    Üç Boyutlu Düşünebilme bölümünde ise şekilsel algılama ile ilgili sorulara ağırlık verildi. Bunun amacı okuyucunun, takıldığı soruların çözümlerini öğrenmesinin yanı sıra, çözdüğü soruların alternatif çözüm metotlarından haberdar olmasıdır. Bu kitapla gençlerimizin ve genç kalabilen kitap kurtlarının sorularla uzun boğuşmaların ardından gelen o hiçbir şeyle kıyaslanamayacak olan başarma duygusunu tatmalarına birazcık da olsa katkıda bulunabilirsek amacımıza ulaşmış olacağız.

    İyi boğuşmalar...

  • 1. Hamur

Genel Yetenek Problemleri Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.