Düşün ve Zengin Ol

Sola Unitas

Mitch Horowitz

112,00 TL
79,52 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
32,48 TL
Düşün ve Zengin Ol Hakkında Bilgiler
Türü: Kişisel Gelişim Kitapları
Sayfa Sayısı: 64
ISBN: 9786257406512
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2021
satis-icon
Satış Rakamları 456 adet satılmıştır.
Mitch Horowitz
Mitch Horowitz
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Düşün ve Zengin Ol Kısa Özet

    *Bir şeyi sadece dilemek ne zenginliği ne de başarıyı getirir. Diğer yandan zenginliği neredeyse takıntı hâline getiren bir düşünce yapısıyla arzulamak, zenginleşmek için kesin planlar yapmak ve yapılan planları başarısızlığı kabul etmeyen istikrarlı bir duruşla desteklemek başarıyı getirir.* der Napoleon Hill.

    Düşün ve Zengin Ol kitabıyla günümüz iş dünyasında motivasyon ve bireysel başarıyla ilgili bilinenlerin büyük bir bölümünün temelini atan Hill, yirmi seneyi aşkın bir süre boyunca başarılı ve servet sahibi insanlarla röportaj yapıp onların hayatını inceledikten sonra başarıya giden basamakları on üç ilkeyle açıklar.

    PEN ödüllü yazar Mitch Horowitz’in editörlüğünü ve özetleme görevini üstlendiği Kısaltılmış Klasikler Serisi, çağımıza damgasını vuran ve milyonları etkileyen çok değerli kitapların öz hâle getirilmiş versiyonlarından oluşmaktadır. Bilginin büyük bir hızla yayıldığı modern çağda, vakti sınırlı olmasına rağmen kendini geliştirmek isteyen okurlar düşünülerek hazırlanmıştır.

  • 2. Hamur

Düşün ve Zengin Ol Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.