Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

Çocuklar İçin Zorlayıcı Davranışları Dengeye Getiren Metaforik Hikayeler Yazmak

Üretici Liste Fiyatı
258,00 TL
198,66 TL
%23 İndirim
Kazancınız
59,34TL
Parapuan: 199
Alışveriş listeme ekle

Tükendi

Gelince Haber Ver
Çocuklar İçin Zorlayıcı Davranışları Dengeye Getiren Metaforik Hikayeler Yazmak
Türü : Ebeveyn Kitapları
Kapak : Ciltsiz
Sayfa Sayısı : 113
ISBN : 9786258442199
Basım Yılı : 2022
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Satış Rakamları:58 adet satılmıştır.

Türkiye`de bir ilk olan bu kitabı; anne babalara, öğretmenlere ve çocuklarla çalışan profesyonellere, çocukların davranışsal durumlarına özel hikâyeler yazılabileceğini anlatabilmek için kaleme aldım. Amacım, çocuklarda zaman zaman ortaya çıkan zorlayıcı davranışları, eğlenceli ve hızlı bir şekilde dönüştürüp nasıl dengeye getirilebileceğinin keşfedilmesine rehberlik etmektir. Peki, rehberiniz kimdir, kısaca tanımak ister misiniz? 
 
Adana doğumluyum. Evliyim; iki oğlum ve bir de kedim var. Büyük çoğunluğu Adana`da geçen hayatım:

2002 yılında Çukurova Üniversitesi Fizik bölümünden (pedagojik formasyonlu) mezun oldum. Kısa bir süre eğitim kurumlarında stajyer öğretmenlik yaptıktan sonra özel sektörde satış-pazarlama alanında çalışmaya başladım.

2005 yılında yüksek lisansımı yine aynı üniversitede MBA yaparak tamamladım.
2012-2013 yıllarında Uluslararası Koçluk Federasyonu (ICF) onaylı *Profesyonel Yaşam Koçluğu* ve *Öğrenci Koçluğu* eğitimlerini aldım.

2014 yılında eğitimciliğe geri dönerek, hem koçluk seanslarımı yaptığım hem de çocukların akademik süreçlerine katkı sağlamak için eğlenerek öğrenme atölyeleri düzenlediğim bir merkez açtım.

14 yıl kadar gıda ve elektronik sektörünün lider şirketlerinde satış müdürlüğü yaptıktan sonra, 2019 yılında kurumsal kariyerimi noktalayarak merkezimdeki faaliyetlere ve hikâyeleştirme çalışmalarına odaklandım. 
 
Hikâyelerle olan yolculuğum, 2020 yılında dünyanın ileri gelen yazarlarından Seth Godin’in, ünlü yazar Bernadette Jiwa ile ortak gerçekleştirdiği 6 haftalık *Story Skills Workshop* eğitimine katılmamla farklı bir boyut kazandı. Sonrasında aldığım eğitimleri, edindiğim tecrübeleri ve yaptığım araştırmaları bir araya getirerek, çocukların zorlayıcı davranışlarını dengeye getirmeyi amaçlayan metaforik hikâye yazma metotları geliştirmeye başladım. Bu metotlarla yazdığım hikâyeleri öğrencilerimle yaptığım seanslarda ve küçük oğlumun büyüme sürecinde kullandım. Güzel sonuçları neticesinde bunları, ilgilenen herkesle paylaşmaya karar verdim.
 
Bundan sonraki süreçte, yetişkinlere ve çocuklara yönelik çalışmalarımı; yeni kitaplarımla, web sitem www.nihalaltunsuzer.com üzerinden ve online platformlarda gerçekleştireceğim bireysel seanslar ve eğitimlerle sürdürmeye devam ediyor olacağım. Bir gün bir yerlerde rastlaşmak dileğiyle…
 
Nihal ALTUNSÜZER
Eğitimci / Hikâye Becerileri Uzmanı / Profesyonel Koç

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.