Beyninize Hoş Geldiniz

İndigo Kitap

Samuel Wang

139,00 TL
83,40 TL
%40 indirim
Kazancınız
:
55,60 TL
Beyninize Hoş Geldiniz Hakkında Bilgiler
Türü: Kişisel Gelişim Kitapları
Sayfa Sayısı: 288
ISBN: 9786057611253
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 210 adet satılmıştır.
Samuel Wang
Samuel Wang
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Beyninize Hoş Geldiniz Kısa Özet

    Araba anahtarının yerini unuturuz da neden araba kullanmayı unutmayız?

    Nörobilimcler Sandra Aamodt ve Samuel Wang; Beyninize Hoş Geldiniz`de biyolojik saat, kilo kontrolü, kişilik gelişimi, stres, kaygı, mutluluk, bağımlılık, beynin hayat boyu değişimi, hastalıkların beyne zararları ve bu zararların önlenmesi gibi insan beynine dair merak edilen ve yanlış bilinen konuları çeşitli yönleriyle açıklıyorlar.

    Jet lag problemini yenmek için en etkili yöntem nedir? Kaygılarımızı azaltmak için nelere başvurabiliriz? Beynimizin yaptığı en zor şey nedir? Hangi faaliyetler beyin hücrelerini öldürür; alkol tüketimi bunlardan biri mi? Einstein’ın beyni ortalama bir beyinle kıyaslandığında ne ortaya çıkmıştı? Kilo kontrolünde beyninizi nasıl kandırabilirsiniz? Başınıza aldığınız bir darbe, isminizi unutmanıza yol açabilir mi? Bu ve benzeri tüm soruların yanıtı bu kitapta gizli.

    İlginç hikayeler ve beyninizin potansiyelini açığa çıkaracak ipuçlarıyla dolu bu kitap sayesinde artık beyninizi daha iyi tanıyacak, ondan daha fazla yararlanmayı, yaşınız ilerledikçe beyninizin sağlığını korumayı ve nihayet daha mutlu ve üretken bir hayat sürebilmeyi öğreneceksiniz.

  • 2. Hamur

Beyninize Hoş Geldiniz Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.