110,00 TL
79,20 TL
%28 indirim
Kazancınız
:
30,80 TL
Başarıya Götüren Yol Hakkında Bilgiler
Türü: Kişisel Gelişim Kitapları
Sayfa Sayısı: 224
ISBN: 9786052174715
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2023
satis-icon
Satış Rakamları 51 adet satılmıştır.
Ali Erkan Kavaklı
Ali Erkan Kavaklı
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Başarıya Götüren Yol Kısa Özet

    *Akıllı insan, başkalarının aklından faydalanır. Kitap okumak, konferans, panel, seminer dinlemek başkalarının aklından faydalanmaktır. Ömrünü gençlerin eğitimi ile geçiren bir öğretmen ve yazarın tecrübelerinden faydalanmak size yepyeni ufuklar açacaktır. Ali Erkan Kavaklı, *Başarıya Götüren Yol*da 40 yıllık tecrübelerini paylaşıyor; öğrencilerinin başarılarını, başarılı insanların hikayelerini anlatıyor ve gençlere ömür boyu takip etmeleri gereken yol haritası çiziyor. Kitaptaki bir gaz hikayesi şöyle: *Çapa Fen Lisesi’nden Burak yanıma geldi, Başarıya Götüren Yol’u okuduğunu ve çok beğendiğini söyledi.

    -En çok ne hoşuna gitti?

    -Hocam, iyi gaz veriyorsun.

    -Ne gaz aldın?

    -İki şey dikkatimi çekti. Başarı prensiplerini madde madde yazmışsınız, açık ve net. İkincisi, başarılı insanların hikayelerini anlatmışsınız. Onları okuyunca kendime olan güvenim arttı. Onların sahip olduğu donanıma ben de sahibim, ben de yapabilirim, dedim.

    -Ben seni tebrik ederim, iyi gaz almışsın.*

    Bu kitap başarı prensipleri, başarı hikayeleri anlatıyor ve iyi gaz veriyor. *Ben de yapabilirim* diyebilmek için mutlaka okuyun.

  • 2. Hamur

Başarıya Götüren Yol Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.