Başarı İlkeleri - Kısaltılmış Klasikler Serisi

Sola Unitas

Napoleon Hill

80,00 TL
56,80 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
23,20 TL
Başarı İlkeleri - Kısaltılmış Klasikler Serisi Hakkında Bilgiler
Türü: Kişisel Gelişim Kitapları
Sayfa Sayısı: 64
ISBN: 9786257406048
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2021
satis-icon
Satış Rakamları 86 adet satılmıştır.
Napoleon Hill
Napoleon Hill
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Başarı İlkeleri - Kısaltılmış Klasikler Serisi Kısa Özet

    Muhtemelen insanların %95’i, onlar için en uygun işin hangisi olacağı ya da uğruna mücadele edecekleri kesin bir hedefin birazcık bile farkında olmadan hayatları boyunca oradan oraya sürüklenip gider. Bir kişinin eylemleri, baskın düşünceleriyle her zaman uyum içindedir. Bilince özellikle yerleştirilmiş, sürekli farkında olma kararlılığı gösterilen kesin bir hedef, nihayetinde kişinin bütün hayatını etkileyene kadar bilinçaltına nüfuz eder.

    Başarı, büyük ölçüde hayatın değişen koşullarına dengeli bir şekilde uyum sağlayabilme meselesidir. Başarı İlkeleri kitabında Napoleon Hill, yirmi sene süren araştırması sonucunda başarıya ulaşma sürecini, on beş ilkeye ayırarak herkes için anlaşılır ve ulaşılabilir bir hâle getirmiştir.

    PEN Ödüllü yazar Mitch Horowitz’in editörlüğünü ve özetleme görevini üstlendiği Kısaltılmış Klasikler Serisi, çağımıza damgasını vuran ve milyonları etkileyen çok değerli kitapların öz hâle getirilmiş versiyonlarından oluşmaktadır. Bilginin büyük bir hızla yayıldığı modern çağda, vakti sınırlı olmasına rağmen kendini geliştirmek isteyen okurlar düşünülerek hazırlanmıştır.

  • 2. Hamur

Başarı İlkeleri - Kısaltılmış Klasikler Serisi Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.