Aşkı Bulmanın Yolu

Artemis Yayınları

Kolektif

90,00 TL
58,50 TL
%35 indirim
Kazancınız
:
31,50 TL
Aşkı Bulmanın Yolu Hakkında Bilgiler
Türü: Kişisel Gelişim Kitapları
Sayfa Sayısı: 96
ISBN: 9786053047711
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2022
satis-icon
Satış Rakamları 10 adet satılmıştır.
Kolektif
Kolektif
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Aşkı Bulmanın Yolu Kısa Özet

    Nasıl bir hayat yaşayacağımıza dair alacağımız en önemli kararlardan biri, kuşkusuz hayat arkadaşımızı seçmek. Partnerimizi seçerken duygularımız, geçmişten bugüne taşıdığımız üstü kabuk bağlamış ama içeride hâlâ taze yaralarımız ve hatta içgüdülerimiz öylesine baskın geliyor ki mutluluk yolunda doğru adımları bir türlü atamıyoruz. Her yanlış denemenin sonucunda, en iyi ihtimalle bir miktar hayal kırıklığından, en kötü durumda ise kayıp uzun yıllardan ve aşka dair derin umutsuzluktan mustarip oluyoruz. 
    Bu kitap, neden bazı insanların bize uygun olmasa bile çekici geldiğini, alışkanlık kalıplarımızın bizi hatalara nasıl sürüklediğini, aşkta fark etmeden kendimizi nasıl çıkmazlara soktuğumuzu tüm yönleriyle anlatıyor. Aşkta daha yaratıcı ve güvenli seçimler yapıp uzun süreli mutluluğa adım atmanın haritasını çiziyor. 
    Aşkı Bulmanın Yolu, mutluluk ihtimalimizi kendi ellerimizle nasıl sabote ettiğimizi açıklayan, aşkta bilinçli ve akılcı tercihler yapmamıza yardım eden kapsamlı bir rehber. 

    Alain de Botton öncülüğünde kurulan, en kalıcı sorunlarımızın kendimizi yeterince anlayamamaktan, şefkat ve iletişim eksikliğinden kaynaklandığına inanan The School of Life’ın (Hayat Okulu) amacı duygusal zekâyı geliştirmek, okurları eğlendirmek, eğitmek, avutmak ve değiştirmektir. Aşkı Bulmanın Yolu, hayat arkadaşlarımızı seçerken yaptığımız yanlışları ortadan kaldırmayı, bize daha gerçekçi ve sürdürülebilir mutluluğa yönelik bir yol haritası çizmeyi hedefliyor. Kendimizle yüzleşirken ilişkilerimizdeki sorunları ortadan kaldıracak eğlenceli ve ufuk açıcı bir rehber.

  • 2. Hamur

Aşkı Bulmanın Yolu Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.