Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

Antik Zamanlardan Geleceğe Kişisel Gelişim

Üretici Liste Fiyatı
300,00 TL
201,00 TL
%33 İndirim
Kazancınız
99,00TL
Parapuan: 201
Alışveriş listeme ekle

Tükendi

Gelince Haber Ver
Antik Zamanlardan Geleceğe Kişisel Gelişim
Türü : Kişisel Gelişim Kitapları
Kapak : Ciltsiz
Sayfa Sayısı : 244
ISBN : 9786255969170
Basım Yılı : 2025
Kağıt Tipi : 1. Hamur

Sayın Feray Atalay’ın Antik Zamanlardan Geleceğe KİŞİSEL GELİŞİM “Tarihsel, Kavramsal ve Kuramsal Çerçeve” adlı eserini babam Nüvit Osmay’ın anısına ithaf etmiş olması, onun, DKD kurslarında babamdan aldığı heyecan ve ilhamla nerelere varılabileceğini göstermektedir. Kendisine nice başarılar diler ve teşekkür ederim.
                                                                                                                       
Sevin OSMAY
*
Atalay’ın Antik Zamanlardan Geleceğe KİŞİSEL GELİŞİM “Tarihsel, Kavramsal ve Kuramsal Çerçeve” isimli kitabının, kişisel gelişimin bilimsel bir kimlik inşası yolcuğunda son derece güçlü ve ayırtedici bir nefes olduğunu düşünüyorum. Bu kitap bu kaygıların anlaşıldığının ve anlam arayışının temelleri ve sonuçlarına dair bulgularının önemli bir yansımasıdır. Bu yaklaşım önemli bir dönüm noktasıdır ve kişisel gelişim alanına yeni bir pencere açarak istikamet belirlemiş, ufuk çizgisini göstermiştir.
Doç. Dr. Ahmet YILDIRIM

*
Feray Atalay’ın Antik Zamanlardan Geleceğe KİŞİSEL GELİŞİM “Tarihsel, Kavramsal ve Kuramsal Çerçeve” isimli kitabı, kişisel gelişim sürecinin kavramsal ve kuramsal çervesini içermesi açısından alandaki diğer kitaplardan farklılaşmakta iken diğer taraftan kişisel gelişimin motivasyonel temel dinamiklerini içermesi açısından da farklılaşmaktadır. Kitap okuyucunun geniş bir yelpazede kendi kişisel gelişimine özel ve önemli bir katkı sağlamaktadır.
Doç. Dr. Halil İbrahim ÖZMEN

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.