Anne Yaa Hakkında Bilgiler
Türü: Ebeveyn Kitapları
Sayfa Sayısı: 144
ISBN: 9789944995849
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2014
satis-icon
Satış Rakamları 5 adet satılmıştır.
Mustafa Kemal Çelik
Mustafa Kemal Çelik
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Anne Yaa Kısa Özet

    "Benim annem gazete, dergi, kitap okumaz, bizlerle ilgilenmez. Sadece giyimi, kuşamı ve süsü ile ilgilenir. Ama dışarıdan bakınca bizlerle çok ilgili biri gibi görünmeye çalışır" diyen bir çocuğa karşılık "Benim annem çok iyi bir anne, benim ve kardeşimin okulu ile ilgileniyor, bize derslerimiz konusunda yardımcı oluyor" diyen bir çocuk.

    "Öğretmenim benim annem hiç gülmez. Hep asık suratlıdır. Başka çocukların anneleri hep gülüyor ama nedense benim annem hiç gülmüyor. Allah`ım ne olur benim annem de diğerlerinin annesi gibi gülsün :))" diyen bir çocuğa karşılık "Benim annem evde asık surat istemez, neşelidir ve neşesini bizlere de bulaştırır" diyen bir çocuk.

    "Benim annem her şeye sinirlenir. Biz bir şey yapmadığımız zaman bile annem beni ve kardeşimi döver. Beni ve kardeşimi niye dövdüğünü bile anlamıyorum diyen bir çocuğa karşılık "Benim annem melek gibi bana hiç kızmaz, beni dövmez, yaptığım yanlışları bana güzel, güzel anlatır, fikirlerimi alır" diyen bir çocuk.

    Elinizdeki bu eser, çocuklarınızın "Anne Yaa" diye başlayan sitemlerini ve onların nasıl bir ANNE özlemi içinde olduklarını dile getirmektedir. Yazar, çocuklardan birebir dinlediği olayları, bilimsel verilerle harmanlayarak annelerimizin çocukları ile nasıl daha iyi bir iletişim kurabileceklerini, yaşanan olumsuzlukları nasıl çözebileceklerini anlatıyor.

    Bu kitap annelerin çocuklarını anlamaları konusunda rehber olma özelliği taşıyor.

  • 2. Hamur

Anne Yaa Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.