3402 sayılı Kadastro Kanunu

Adalet Yayınevi

Süleyman SAPANOĞLU

157,00 TL
144,44 TL
%8 indirim
Kazancınız
:
12,56 TL
3402 sayılı Kadastro Kanunu Hakkında Bilgiler
Türü: Akademik Kitaplar
Sayfa Sayısı: 856
ISBN: 9786053002079
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2017
Süleyman SAPANOĞLU
Süleyman SAPANOĞLU
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • 3402 sayılı Kadastro Kanunu Kısa Özet

    3402 sayılı Kadastro Kanunu” isimli kitabımızın ilk baskısı 2009 yılında yapılmıştı. Zaman içerisinde eski baskılarının tükenmesi, istek durumu ve ihtiyaç duyulması üzerine genişletilmiş ve gözden geçirilmiş altıncı baskı hazırlanmıştır. Altıncı baskı hazırlıklarının yapılması beni sevindirmiştir.

    Kitabın bu baskısında, 3402 sayılı Kadastro Kanununda yapılan diğer değişiklikler yanında, özellikle bu Kanunun 22/a madde kapsamında yapılan yenileme/uygulama kadastrosu, 41. madde de düzenlenen teknik hataların düzeltilmesi ve kullanım kadastrosu olarak adlandırılan Hazine adına orman sınırları dışına çıkarılan yerlerin kadastrosu ve tesciline ilişkin Ek 4. Madde uygulaması ayrıntılı olarak işlenmiş, açıklamalara ilişkin Yargıtay kararlarına geniş yer verilmiştir.

    Önceki baskılarda olduğu gibi, her maddenin uygulaması ile ilgili mümkün olabildiğince YİBK, yakın tarihlerde verilmiş HGK. ve daire kararlarına yer verilmiştir. Kitapta yer alan Yargıtay kararlarının başına kısa özetler konulmak suretiyle okuyucuya kolaylık sağlanmak amaçlanmıştır.

    Bunlardan ayrı, önceki baskılarda farklı olarak, işlenen konulara ilişkin Yargıtay kararlarına yollama yapmak yerine, açıklamaların altına kararlar konulmak suretiyle yararlanma kolaylığı düşünülmüştür.

  • 1. Hamur

3402 sayılı Kadastro Kanunu Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.