Temsil Kitap 2021 Hysteresis - Mikro İktisat

Temsil Kitap

Tufan Samet Özdurak

658,00 TL
572,46 TL
%13 indirim
Kazancınız
:
85,54 TL
Temsil Kitap 2021 Hysteresis - Mikro İktisat Hakkında Bilgiler
Türü: KPSS A Grubu İktisat Konu Anlatımlı Kitaplar
Sayfa Sayısı: 958
ISBN: 9786257262033
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
satis-icon
Satış Rakamları 42 adet satılmıştır.
Tufan Samet Özdurak
Tufan Samet Özdurak
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Temsil Kitap 2021 Hysteresis - Mikro İktisat Kısa Özet

    On yıllık kapsamlı ve çok titiz bir çalışmanın sonucunda sizlerin karşısına çıkan *Hysteresis Mikro İktisat* isimli eser üçüncü baskısında iktisat biliminin mikro boyutunu KPSS, kaymakamlık, devlet ve banka müfettişlikleri, idari hâkimlik, uzmanlık, denetmenlik ve iktisatın yer aldığı tüm kurum sınavlarına yönelik olarak bütün boyutları kapsayacak şekilde ortaya koymaktadır.
    Öğrenci dostu olma niteliği taşıyan bu kitapta bölümler oluşturulurken, *yalın ve akıcı bir dille* mikro iktisat biliminde yer alan bütün konular arasında neden sonuç ilişkisi kuracak bir sistematik tasnifleme yapılmıştır. Bu nedenle esere çalışırken birinci bölümden sekinci bölüme kadar kitaptaki bölüm sırası takip edilerek çalışılması önerilmektedir. Böyle bir çalışma yapıldığında hem önceki bölümle bağlantı kurulacak hem de sonraki bölüme geçiş kolaylığı sağlanacaktır. Ayrıca he bir bölüm sonunda yer alan çalışma soruları çözümleriyle beraber ele alındığında işlenen konu hakkında tüm ince hatlarıyla konu bütünlüğü sağlanmış olacaktır.
    Eserin yenilenmiş üçüncü baskısında ilk iki baskıda yer almayan yeni tablolar, açıklamalı grafikler ve yeni sorular ile kitabın fonksiyonelliği daha da artırılmıştır. Bu bağlamda standart bir mikro iktisat eseri ortaya koymak yerine, konuların başlıkları ve bölüm tasnifleri birbirini *tam tamamlayıcı* bir düzen içerisinde yapılmış, her bir konunun arkasından da yoğun bir düşünceyi gerektiren çalışma soruları ile çözümlerine ayrıntılı biçimde yer verilerek anlatılan hususların pekişmesi sağlanmıştır.

  • 1. Hamur

Temsil Kitap 2021 Hysteresis - Mikro İktisat Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.