70,00 TL
49,70 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
20,30 TL
Yol Ayrımındaki Türkiye Hakkında Bilgiler
Türü: Genel Kitaplar
Sayfa Sayısı: 336
ISBN: 9786056063244
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2009
satis-icon
Satış Rakamları 4 adet satılmıştır.
İlhan Azkan
İlhan Azkan
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Yol Ayrımındaki Türkiye Kısa Özet

    Türkiye`nin önünde iki yol vardı. Bu yollardan biri Türkiye`yi yok oluşa, ötekisi ise Atatürk dönemini yeniden yakalamaya, hatta onu aşmaya götürecekti. Acıdır ki, ülkeyi yönetenler, ilk yolu seçmiş bulunuyorlar. Ancak, henüz çok geç değildir. Yanlıştan yapılacak keskin bir dönüş, bizi yeniden tam bağımsız, gönençli, başı dik bir Türkiye`ye kavuşturabilir.

    İşte, Dr.Azkan, bir yandan Türkiye`nin bugünkü dışa bağımlılığının, çökmüş ekonomisinin, vatandaşlarının çaresizliğinin nedenleri ortaya koyuyor, bir yandan da kurtuluş yolunu gösteriyor, her şeyin temelinin güçlü bir ekonomi olduğunu somut olaylarla bir kez daha kanıtlıyor. Bizlere çıkış ve kurtuluş yolunu gösterirken de, gelişmeler içinde Türk Silahlı Kuvvetleri`nin demokrasinin ilkeleri çerçevesinde rolünün ne olması gerektiğini belirtiyor.

    D. Azkan`nın bu kitabı, gerçek bir Kemalist`in olup bitenler karşısında neden kaygılanması, ama kaygılanmakla yetinmeyip sorunlara ne gibi çözümler üretmesi gerektiğini bilimsel gerçekler temelinde gözler önüne sermektedir.

  • 2. Hamur

Yol Ayrımındaki Türkiye Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.