9,26 TL
6,20 TL
%33 indirim
Kazancınız
:
3,06 TL
Yeniden Diriliş Hakkında Bilgiler
Türü: Denemeler
Sayfa Sayısı: 168
ISBN: 9786051281865
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
Zeynep Polat
Zeynep Polat
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Yeniden Diriliş Kısa Özet

    Günümüzde ailelerin ve toplumun en büyük problemlerinden bir tanesi de "Gençlik" problemidir hiç şüphesiz. Her türlü hâl ve hareketleri işlemeye müsait bir yapıda olan gençler; birçok art niyetli insanların hedef odağı hâlindedir. Ve hedefe yönelik kitlelerinde yine gençlerden oluşmaktadır. Alkolden uyuşturucuya, inkârcılıktan ideolojiye, anarşiden ahlaki çöküntüye ve daha birçok akımın içine çekilmektedir.

    Başıboş bir hayat anlayışı içerisinde olan bir takım gençlerin, önlemi alınmadığı takdirde; kurulan bu tuzaklara kolayca düşmesi muhtemeldir. Eğitimin ilk temelinin ailede atıldığı gerçektir. Bu noktada toplumun bilhassa ailelerin, çocuklarını yetiştirirken ne denli bir dikkat ve ihtiyatla yetiştirmesi gerektiğini altını çizerek söylemek istiyoruz.

    İşte bu küçük kitap, ailelerin bilinçsizce çocuklarına uyguladıkları şiddet ve bilhassa onların üzerinde bırakılan olumsuz davranışlara sebep veren doğru olmayan bir takım hâl ve hareketlerin bireyi ne derece sarstığının ve bunun sonucu olarak başıboş, inançsız, inkârcı bananelik anlayışıyla ortaya çıkan "Gençlik Modelinin" tipik bir örneğidir.

  • 2. Hamur

Yeniden Diriliş Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.