Uluslararası Bankacılık ve Finans Sistemi

Astana Yayınları

Meltem Keskin

200,00 TL
164,00 TL
%18 indirim
Kazancınız
:
36,00 TL
Uluslararası Bankacılık ve Finans Sistemi Hakkında Bilgiler
Türü: Genel Ekonomi Kitapları
Sayfa Sayısı: 236
ISBN: 9786055010737
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2020
satis-icon
Satış Rakamları 4 adet satılmıştır.
Meltem Keskin
Meltem Keskin
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Uluslararası Bankacılık ve Finans Sistemi Kısa Özet

    Uluslararasıbankalar,ülkelerarasındaticaret,sermayeakışları,küreselpiyasalardaalternatifyatırımarayışlarıilerisklerve getirilerideğerlendirerekküreselleşenfinanssistemininüretkenalanlarındaişlemyapmaktadırlar.

    Dışticaretalanındaçalışanişletmelermallarınızamankaybetmedensatmakveyerlerineulaştırmakzorundadırlar.Durum böyle olunca da çağın ilerisinde olmak durumunda olan ve yenileşme potansiyeli taşıyan uluslararası bankalar müşteri talebinehızlacevapverirkenbilgiteknolojiveyenilikçifikirlerikullanmakdurumundadırlar.

    Finansalsistemininenönemiunsurubankalardır.Bankacılıksistemininuyguladığıödemevekredilendirmeyöntemleriile uluslararası ticarete ivme kazandırmaktadırlar. Günümüzde uluslararası bankacılık sistemi gelişerek değişimini sürdürmektedir.

    Hızlaküreselleşenfinanssistemiiçerisindeyaşananyoğunrekabetbankalarıbilgiteknolojisinikullanarakuluslararasıödeme sistemlerindeçeşitlendirmeyeyönlendirmiştir.Uluslararasıbankacılık,finansalsistemdekietkinvegüçlülüğünüsürdürmek içindenetlemevedüzenlemeyeilişkinevrenselstandartlarlauyumiçindeyenilikçiçalışmalaradevametmektedirler.

    Bukitapta,uluslararasıbankalarınçalışmayöntemleriilebubankalarınuluslararasıticaretevefinansalsistemeetkileri incelenmiştir.

  • 1. Hamur

Uluslararası Bankacılık ve Finans Sistemi Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.