364,00 TL
320,32 TL
%12 indirim
Kazancınız
:
43,68 TL
Türk Dili Hakkında Bilgiler
Türü: Akademik Kitaplar
Sayfa Sayısı: 392
ISBN: 9786055936389
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2013
satis-icon
Satış Rakamları 5 adet satılmıştır.
Hasan Kolcu
Hasan Kolcu
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Türk Dili Kısa Özet

    Türk dili öğretimindeki eksiklikler, gençlerimizi ana dili kullanımında yetersiz kılmaktadır. Bu konuda hemen herkes fikir birliği içindedir. Üniversitelere Türk dili derslerinin konması da bunun belirgin kanıtıdır. İnsan, dil yardımıyla düşünür. Ürettiği düşünceyi de, gelecek kuşaklara iletilmek üzere, dille emanet eder. O halde, ana dili öğretimi, toplumumuzun ivedilik kazanmış bir konusudur. Hele, ana dilimizin kirlenmesinin giderek yoğunluk kazandığı bu günlerde, konu daha bir önem ka-zanmıştır.

    Elinizdeki bu kitap, ana dilimizin öğretilmesine ve öğrenilmesine katkıda bulunmak üzere hazırlanmıştır. YÖKün çerçeve programına bağlı kalınmakla birlikte, gençlerimizin günlük yaşantıda sıkça yüz yüze gelebileceği düşünülen konulara öncelik ve önem verilmiştir. Kitapta ana dili bilgisini ve bilincini geliştirmek amaç edinilmiştir. Kuşkusuz kitap, bilgiye ulaşmada bir araçtır. Onu kullanmak, ondan faydalanmak kişinin becerisine bağlıdır.

    Üniversitelerde okutulan Türk dili derslerinin işlenmesine yardımcı olmak üzere yazılmış olan bu kitabın gençlerimize yararlı olacağını umuyor, başarılı ve sağlıklı yarınlar diliyoruz.

  • 2. Hamur

Türk Dili Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.