70,00 TL
63,70 TL
%9 indirim
Kazancınız
:
6,30 TL
Turizm Ekonomisi Hakkında Bilgiler
Türü: Akademik Kitaplar
Sayfa Sayısı: 226
ISBN: 9789758969678
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2014
satis-icon
Satış Rakamları 68 adet satılmıştır.
Metin Kozak
Metin Kozak
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Turizm Ekonomisi Kısa Özet

    Ekonomi denilince, insanların belleğine ilk olarak matematiksel denklemlerin ya da bazı tanımların gelmesi nedeniyle; sunulan bilginin sağlıklı özümsenmesi ve harmanlanması ya da teorik bilginin güncel yaşamda uygulanabilirliği konusunda zaman zaman sorunlar yaşanabilmektedir.

    Bu tür sorunları ortadan kaldırmak amacıyla, bu eser içinde yer alan konuların teorik açıklaması basit bir düzeye indirgenmekle birlikte, anlaşılabilirliği daha da kolaylaştırmak amacıyla bazı teorik konular, değişik tablo, şekil ya da bilgi notu halinde görselleştirilmeye çalışılmıştır. Ek olarak, her bölüm kısa açıklayıcı bir girişten sonra ilgili konunun anlatımı ile devam etmekte, bölüm sonunda yer alan özet niteliğindeki bilgi ile sonlanmaktadır.

    Konunun hangi ölçüde öğrenilebildiğini test etmek amacıyla hazırlanan tartışma soruları da her bölümün sonunda yer almaktadır. Sonuç olarak bu eser, bilginin daha kalıcı olmasını sağlamak amacıyla basit bir dil anlatımına, yüzeysel ve sanal ortamdan öte daha çok günlük yaşamdan örneklere vurgu yapmayı ve bilgi paylaşımını zevkli bir hale getirmeyi hedeflemektedir.

  • 2. Hamur

Turizm Ekonomisi Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.