490,00 TL
401,80 TL
%18 indirim
Kazancınız
:
88,20 TL
Toprak Bilimi Hakkında Bilgiler
Türü: Doğa Bilimleri Kitapları
Sayfa Sayısı: 508
ISBN: 9786254175244
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2021
satis-icon
Satış Rakamları 3 adet satılmıştır.
Kolektif
Kolektif
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Toprak Bilimi Kısa Özet

    Toprak bilimi; evrensel ve özellikle gıda güvenliği konusunda tüm insanların dikkatini çekmeye devam etmekte ve bu anlamda, toprakların temel özellikleri ve davranışları yanında kullanma ve yönetimi açılarından ele alınan konularda baş vurulabilecek yeni bir kaynak niteliği göstermektedir.
    Sürdürülebilir toprak kullanımı, bozunumu ve korunması, ülke ekonomisi için önemlidir. Bu nedenle kitapta, gübreleme ve bitkisel hastalıklar konusu oldukça geniş bir biçimde işlenmiş; yalnızca toprak bilim insanları değil bitkisel üretim yapanlar, tarla tarımı, bahçecilik, orman, çevre ve ekoloji ile uğraşanlar için de önemli bir kaynak niteliği kazanmıştır.
    Kitapta ayrıca diğer bilim dallarının toprakla bağlantısı hakkında da -paleotopraklar ile geçmişteki çevre olaylarına ışık tutulmasından yer bilimleri, çevre ve mühendislik konularına kadar- dikkate değer birçok bilgi yer almaktadır.
    Her bölümde önemli sayıda kaynağın verildiği kitap, kendilerini toprak konusunda eğitmek isteyenler için rehber olmayı amaçlamaktadır.

  • 1. Hamur

Toprak Bilimi Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.