145,00 TL
108,75 TL
%25 indirim
Kazancınız
:
36,25 TL
Sosyolojiye Giriş Hakkında Bilgiler
Türü: Sosyolojiye Giriş Kitapları
Sayfa Sayısı: 203
ISBN: 9786053423522
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2017
satis-icon
Satış Rakamları 54 adet satılmıştır.
İbrahim Arslanoğlu
İbrahim Arslanoğlu
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Sosyolojiye Giriş Kısa Özet

    Sosyolojiye Giriş kitabı, yazarın 34 yıllık üniversite hocalığının birikimi olarak ortaya çıktı. Oysa yazar, lise öğretmenliğinden başlayarak yüksekokul ve fakültelerde yaklaşık 40 yıl çeşitli sosyoloji dersleri verdi.

    Kitap, eğitim fakültelerinin sınıf öğretmenliği, sosyal bilgiler öğretmenliği, eğitimde psikolojik danışmanlık ve rehberlik, tarih öğretmenliği vb anabilim dalları için yazıldı. Ayrıca iletişim fakülteleri ve sosyal bilimler eğitimi yapan her çeşit fakülte ve yüksekokullar ile sosyal bilimlerle ilgili 2 yıllık meslek yüksekokullarında da ders kitabı olarak kullanılabilir.

    Yazarın bundan başka sosyoloji öğretmeni yetiştiren anabilim dalları için yazdığı geniş kapsamlı Genel Sosyoloji adlı bir kitabı daha bulunmaktadır.

    Kitap, derli toplu olarak hemen hemen bütün Sosyolojiye Giriş dersi konularını içerdiği gibi öğrencilerin kolay anlayabileceği sade bir dille yazıldı. Nitekim bugüne kadar pek çok okur, yazarın öteki kitaplarını büyük bir zevkle okuduklarını ve dillerinin çok akıcı bulduklarını söylemişlerdir.

    Ayrıca öğrencileri sıkmamak için gereksiz söz ve tekrarlardan kaçınıldığı için küçük hacimli bir kitap ortaya çıktı. Kitapta, konularla ilgili güncel bilgiler ve tablolar ile birlikte resimlere de yer verildi. Görseller, öğrencilerin ilgisini çekecektir.

  • 1. Hamur

Sosyolojiye Giriş Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.