250,00 TL
205,00 TL
%18 indirim
Kazancınız
:
45,00 TL
Sosyoloji Hakkında Bilgiler
Türü: Genel Sosyoloji Kitapları
Sayfa Sayısı: 426
ISBN: 9786052292587
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2018
satis-icon
Satış Rakamları 4 adet satılmıştır.
Kolektif
Kolektif
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Sosyoloji Kısa Özet

    İlmi Umran, İçtimaiyat ya da Toplumbilim adlarıyla da anılan Sosyoloji bilimi insanların, kendilerinin de içinde bulundukları toplum denilen gerçekliği anlamalarına, hayatta olup bitenleri anlamlandırmalarına ve yaşamlarında karşılaşabilecekleri sorunlara çözüm üretebilmelerine yardımcı olmayı hedefler. Bizler de, bu eseri hazırlarken, bu amaca hizmet etmeyi hedefledik.

    Daha önceki çalışmalarımızda olduğu gibi bu kitabımızda da, ortak aklın ürünü bir eser ortaya koymayı hedefledik. Bu bağlamda birbirinden çok farklı birikim ve tecrübeye sahip 19 sosyoloğun bilgi birikimini aynı çatı altında buluşturduk. Bu sayede okuyucular, günlük hayata ve toplum denilen soyut gerçekliğe çok daha geniş bir perspektiften bakabilme imkânı buldu.

    Okuyucu, esere şöyle bir göz attığında, sosyolojiye giriş kitabı olarak tasarlanan bu kitabın, bunun ötesinde bir zenginliğe sahip olduğunu kolaylıkla fark edecektir. Bu yönüyle eser, mevcut çalışmalardan çok daha farklı ve zengin bir içeriğe sahip olup, çok daha geniş bir okur kitlesine hitap etmektedir.

  • 1. Hamur

Sosyoloji Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.