480,00 TL
369,60 TL
%23 indirim
Kazancınız
:
110,40 TL
Sosyal Psikoloji Hakkında Bilgiler
Türü: Genel Sosyoloji Kitapları
Sayfa Sayısı: 720
ISBN: 9786055580704
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2018
satis-icon
Satış Rakamları 414 adet satılmıştır.
Michael A. Hogg
Michael A. Hogg
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Sosyal Psikoloji Kısa Özet

    Michael Hogg ile Graham Vaughan’ın ilk yayımlandığı tarihten bu yana büyük ilgi gören ve art arda yeni basımları yapılan bu kitabı, içerik ve biçimde okuru kendisine bağlayacak pek çok yenilik getirmekte, alandaki Avrupa ve Kuzey Amerika perspektiflerini öğrenci, öğretmen ve araştırmacıların gereksinimlerini karşılayacak evrensel bir yeterlik ve kapsam içinde sunmaktadır. Kitabın elinizdeki bu yedinci edisyonu sosyal psikolojide yakın tarihte gerçekleştirilmiş araştırmaları da içerecek şekilde (250’den fazla yeni referans verilerek) güncelleştirilmiş, bu arada her bölüm yeniden gözden geçirilmiştir.

    Sosyal psikolojinin sosyal biliş, tutumlar, sosyal etki, liderlik ve karar alma, kişiler ve gruplar arası ilişkiler, saldırganlık gibi geleneksel konularının yanı sıra, kültür, benlik ve kimlik, dil ve iletişim, sosyal sinirbilim, grup süreçleri, araştırma etiği gibi son yirmi-otuz yılda yoğunlukla tartışılan konuları da etraflıca irdeleyen bu kitap, sosyal psikolojiyi çağdaş/gerçek bir dünya bağlamına oturtmakta, alandaki klasik kuramlara canlılık kazandırmanın yanı sıra yeni ve çığır açıcı araştırmalara da yer vermektedir.

    *Alanının tartışmasız en iyi ders kitabı. Sosyal psikoloji okuyan bütün öğrencilerin mutlaka edinmesi gereken bir yapıt.*

    Dr. Hanna Zagefka, Royal Holloway, University of London

  • 2. Hamur

Sosyal Psikoloji Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.