182,00 TL
149,24 TL
%18 indirim
Kazancınız
:
32,76 TL
Sitoloji Hakkında Bilgiler
Türü: Akademik Kitaplar
Sayfa Sayısı: 248
ISBN: 9786053207528
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2018
satis-icon
Satış Rakamları 28 adet satılmıştır.
Eyyüp Rencüzoğulları
Eyyüp Rencüzoğulları
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Sitoloji Kısa Özet

    Sitoloji hücrenin yapısını ve işleyişini inceleyen bir bilim dalıdır. Hücrelerin oluşumu ve görevleri hakkında bilgi edinmek, bütün biyolojik bilimlerin temelini oluşturur. Bundan dolayı hücreyi aydınlatmak için son yıllarda yapılan çalışmalar özellikle moleküler biyolojinin yanı sıra kanser araştırmaları ve gelişim biyolojisi gibi biyomedikal alanlara da çok büyük katkı sağlamıştır.
    Biyoloji Bölümlerinde okutulan Sitoloji dersi için kaynak olarak kullanılabilecek şekilde hazırlanan bu kitap, hücre üzerine yapılan güncel çalışmaları ve son gelişmeleri içermektedir. Lisans temel eğitiminde olan öğrenciler tarafından rahat anlaşılabilir şekilde yalın bir dille anlatılmış, konuların ayrıntılı ve bol resimli olmalarına özen gösterilmiştir. Ayrıca konuların sıralanışı ve incelenmesi de Lisans öğrencisinin anlayabileceği şekilde ele alınmıştır.
    Biyoloji bölümü öğrencileri ile birlikte Biyoloji ve Fen Bilgisi Öğretmenliği, Tıp, Diş Hekimliği, Veteriner Hekimliği, Eczacılık ve Ziraat Lisans öğrencilerin de faydalanabileceği bu kitap yaşam bilimleri alanında ders veren öğretmenler ve öğretim üyeleri için de her zaman faydalanabilecekleri bir kitap niteliğindedir.

  • 1. Hamur

Sitoloji Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.