7,31 TL
3,66 TL
%50 indirim
Kazancınız
:
3,65 TL
Şeytanın Sağ Eli Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 505
ISBN: 9786055872533
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Ürün Tipi: Cep Boy
John Saul
John Saul
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Şeytanın Sağ Eli Kısa Özet

    John Saul, yirmiden fazlası en çok satanlar listesine girmeye hak kazanmış gerilim romanlarının yanı sıra, New York Times`ın en çok satanlar listesine giren altı bölümlük The Blackstone Chronicles`in yazarıdır. Halen Seattle`da, Washington ve Hawaii`de yaşamını sürdürmektedir.

    Evliliklerin parçalanmak üzere olduğu noktada, Ted ve Janet Conway`e halalarından asırlık bir ev miras kalır. Conway`ler çocuklarını da alarak, ikinci bir şans yakalamış olmanın heyecanıyla Louisianan`nın küçük bir kasabası olan St. Albans`a giderler. Önlerinde yeni bir hayat uzanmaktadır.

    Ne var ki, uzun zaman terk edilmiş duran Viktorya tarzı büyük malikanenin içinde Conway soyadının karanlık geçmişinin anahtarları yatmaktadır - intaharlar; garip kaybolmalar, voodoo ayinleri ve cinayet söylentileriyle dolu kanlı bir geçmiş. Conway`ler, bir kere ortaya çıktığında yaşayan her ruhu sindirmekle tehdit eden bu sırlardan habersizdirler. Coway ismini taşıyan her nesli, cehennemin derinliklerinden gelen bir hesaplaşma günü beklemektedir.

     

  • 2. Hamur

Şeytanın Sağ Eli Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.