400,00 TL
328,00 TL
%18 indirim
Kazancınız
:
72,00 TL
Sayısal Haberleşme Hakkında Bilgiler
Türü: Akademik Kitaplar
Sayfa Sayısı: 407
ISBN: 9789755114026
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2016
satis-icon
Satış Rakamları 20 adet satılmıştır.
Sarp Ertürk
Sarp Ertürk
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Sayısal Haberleşme Kısa Özet

    Sayısal haberleşme son zamanlarda hızlı bir gelişme göstererek yaşamın her alanında yeni sistem ve uygulamaların geliştirilebilmesini sağlamaktadır. Cep telefonları, sayısal uydu sistemleri ve kablosuz bilgisayar ağları gibi birçok önemli uygulama, sayısal haberleşme sistemlerinde yakın zamanda meydana gelen gelişmelerin bir sonucu olarak kullanıma sunulmaktadır.

    Bilim ve teknolojinin neredeyse her alanında olduğu gibi, haberleşme sistemleri konusunda da, ne yazık ki..yeterliTürkçe kaynak bulunmamaktadır. Bu kitap, çok geniş, çok derin ve çok teknik bir alan olan sayısal haberleşme konusunda temel mühendislik seviyesinde bilgiler sağlamayı hedeflemektedir. Bu doğrultuda sayısal haberleşme sistemlerinde kullanılan temel yöntem ve yaklaşımlar ele alınmakta, yöntemlerin özellikleri, kullanılma gerekçeleri, faydaları ve eksiklikleri üzerinde durulmaktadır.

    MATLAB TM program örnekleri sayesinde haberleşme sistemlerinde kullanılan temel yöntemlerin benzetimleri yapılarak kullanılan yöntemlerin somutlaştnılması hedeflenmekte ve sayısal haberleşme sistemleri alanında çalışmak isteyen kişilere bir başlangıç noktası oluşturulması amaçlanmaktadır.

  • 2. Hamur

Sayısal Haberleşme Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.