540,00 TL
394,20 TL
%27 indirim
Kazancınız
:
145,80 TL
Sanat Tarihi Hakkında Bilgiler
Türü: Sanat Tarihi Kitapları
Sayfa Sayısı: 632
ISBN: 9786055272999
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2020
satis-icon
Satış Rakamları 39 adet satılmıştır.
Germain Bazin
Germain Bazin
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Sanat Tarihi Kısa Özet

    Sanat tarihi konusunda uzmanlaşmamış okura, elden geldiğince çok fikir ve saptanmış olgu verebilmek için hazırlanmış bu kitapta, her bölümün başındaki açıklamalar ayrı ayrı okunabilir ve bunların her biri, kısa bir eleştirel ve estetik irdeleme sunar. Okur, sonuç bölümünde, modern insanın merak dolu dikkatini, insan dehasının sanat eseri denen ürününe ilk kez çevirmesinden sonra, bu ürünlerin çeşitli yorumlarının bir taslağını bulacaktır.

    Kitapta kullanılan 717 siyah beyaz resim, benzerlikleri göz önüne sermeyi, tarihsel perspektifleri açıklamayı, okura çeşitli uygarlıkların karakteristik formlarını ayırt eden ya da birleştiren gerçekler hakkında fikir vermeyi amaçlar.

    Ünlü Fransız sanat tarihçisi Germain Bazin bu kitapta, sanat eserlerini zaman ve mekân sınırlamalarını aşan evrensel ve tarafsız bir görüş açısından irdeleyerek, tarihöncesi zamanlardan, 20. yüzyıl başlarına, sanat dünyasının geçirdiği evreleri ele alır. Nesnel bir bakışın ve derin incelemelerin ürünü olan bu eserde yazar, sanatın yüzyıllardır geçirdiği evrimi inceler.

  • 2. Hamur

Sanat Tarihi Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.