80,00 TL
61,60 TL
%23 indirim
Kazancınız
:
18,40 TL
Pratik Bilgiler Hakkında Bilgiler
Türü: Genel Kitaplar
Sayfa Sayısı: 260
ISBN: 9786053650294
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2014
satis-icon
Satış Rakamları 13 adet satılmıştır.
Emine Şekercioğlu
Emine Şekercioğlu
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Pratik Bilgiler Kısa Özet

    Tebrikler! Pratik Bilgiler ve İpuçları kitabını evinizin kütüphanesine alarak kendinize büyük bir iyilik yapmış oldunuz. Bakın ileride dediğimizin ne kadar doğru olduğuna inanacaksınız. Bu kitap sizin için bir vazgeçilmez başvuru kitabı olacaktır. Günlük yaşamınızda ev, mutfak, banyo, bahçe, atölye, ofis hatta tatilde bile… Zaman kazandıran ipuçları, çok sayıda öneriler, pratik bilgiler.

    Bir oturuşta roman okur gibi okunup bir kenara bırakılabilecek bir kitap değil ama sürekli yanınızda bulunması gereken bir çalışma.

    Ev hanımları, bürolarda çalışanlar, bahçıvanlar, hayvan bakıcıları, araba bakımı yapanlar ve daha yüzlercesi mutlaka size de yararlı olabilecek bilgileri bulabileceksiniz.

    Kısacası okuyucularımızın hızlı bir şekilde ihtiyaç duydukları her türlü bilgiyi ve ipucunu bulabilecekleri bir eser. Kitabın sonunda daha bilgilere daha kolay ulaşabilmeniz için indeks konulmuştur. Ayrıca kitabımızın bundan sonraki baskılarında kullanılmak üzere okuyucularımız kendi önerilerini de ipuçlarını da bize yazarlarsa bundan büyük bir memnuniyet duyacağımızı belirmek isteriz. Bu kitabın hazırlanmasında birçok kişinin katkısı olmuştur. Ayrıca yabancı birçok eserden yararlanılarak derlenmiştir.

    Kitabın ilgililere yararlı olabilmesi dileğiyle

     

  • 2. Hamur

Pratik Bilgiler Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.