Peyzaj Tasarımı - Projeler Yapılar 6

YEM Yayın

Kolektif

590,00 TL
460,20 TL
%22 indirim
Kazancınız
:
129,80 TL
Peyzaj Tasarımı - Projeler Yapılar 6 Hakkında Bilgiler
Türü: Akademik Kitaplar
Sayfa Sayısı: 160
ISBN: 9786058081123
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 8 adet satılmıştır.
Kolektif
Kolektif
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Peyzaj Tasarımı - Projeler Yapılar 6 Kısa Özet

    Mimarlık, mühendislik, tasarım, kültür, sanat vb. konu başlıklarında kitaplar yayımlayan YEM Yayın’ın, Projeler/Yapılar 6: Peyzaj Tasarımı adlı kitabının üçüncü baskısı çıktı.

    YEM Yayın’ın *Projeler/Yapılar* dizisinin altıncı kitabı olan 

    Peyzaj Tasarımı, Türkiye’den ve dünyadan önemli peyzaj mimarlarının tasarımlarından oluşan bir derlemedir. Kitapta, son birkaç yılda, 29 peyzaj mimarı/grubu tarafından Türkiye’nin ve dünyanın 25 ayrı noktasında gerçekleştirilmiş 39 peyzaj tasarımı sunuluyor.

    Kuşkusuz, kitapta yayımlanan projeler, müelliflerinin en iyi yapıtları olmak iddiasını taşımıyor. Ancak kitabı oluşturan bu seçki, doğal, kültürel ve yapısal bileşenlerle mimari ve kentsel dokuya işlevsel, sanatsal, ekolojik vb. açılardan değer kazandıran peyzaj tasarımlarından iyi örnekleri birarada sunuyor.

    Çağdaş ve geleneksel yapı malzemesi kullanımı, güncel yapım teknikleri, topografyaya, mimari ve kentsel dokuya uyum vb. konularda başarılı örneklerden oluşan projeler, özel çekilmiş renkli fotoğraflar, planlar, kesitler, görünüşler ile aksonometrik çizimlerin yanı sıra projeyi anlatan açıklama metinleriyle veriliyor.

    Peyzaj Tasarımı kitabı, mimarlar, peyzaj mimarları, şehir plancıları, kentsel tasarımcılar, içmimarlar için bir başvuru kitabı olmasının yanısıra mimarlık, peyzaj mimarlığı ve tasarım öğrencileri için de Türkiye’den ve dünyadan seçilmiş projeleri inceleyerek kendi tasarım çalışmalarında yararlanabilecekleri değerli bir kaynak oluşturuyor.

  • 1. Hamur

Peyzaj Tasarımı - Projeler Yapılar 6 Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.