Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı

Nobel Akademik Yayıncılık

Ekrem Bahçekapılı

154,00 TL
126,28 TL
%18 indirim
Kazancınız
:
27,72 TL
Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı Hakkında Bilgiler
Türü: Akademik Kitaplar
Sayfa Sayısı: 192
ISBN: 9786055426316
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2015
satis-icon
Satış Rakamları 88 adet satılmıştır.
Ekrem Bahçekapılı
Ekrem Bahçekapılı
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı Kısa Özet

    Bilgi ve iletişim teknolojilerindeki hızlı değişimin bir sonucu olarak, okullarda yürütülen eğitim ve öğretim uygulamaları bu teknolojilerden her geçen gün daha fazla etkilenmektedir.
    Eğitimde teknolojinin öğretim programlarıyla bütünleştirilerek uygulanması, öğrencilerin öğretim programlarının kazanımlarına ulaşabilmeleri açısından büyük önem taşımaktadır. Fakat bu hususla ilgili birçok ortamda sorunlar yaşandığı tartışılmaktadır.

    Bu bağlamda öğretmen eğitimi programlarına zorunlu meslek dersi olarak konulan
    Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı dersiyle adayların hem bu teknolojileri yakından tanımaları hem de teknolojinin öğretim uygulamalarına nasıl uyarlanabileceğini tecrübe etmeleri hedeflenmiştir.

    Bu bağlamda kitap, amacı öğrencilerine nitelikli eğitim hizmeti sunmak ve en son öğretim teknolojilerini sınıf ortamında kullanmak isteyen aday öğretmenler ve iş başındaki öğretmenler için bir kaynak olarak hazırlanmıştır. Kitabın ilgili bölümlerinde; öğretmenlere yönelik yürüttükleri derslerin doğasına uygun çeşitli öğretim materyallerini seçme, kullanma ve etkinliğini test etme konularında detaylı bilgiler verilmiştir. Kitabın son bölümde ise farklı dersler için ne tür öğretim materyallerin geliştirilebileceği örnek resimlerle tanıtılmıştır.

  • 2. Hamur

Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.