336,00 TL
275,52 TL
%18 indirim
Kazancınız
:
60,48 TL
Öğrenme Psikolojisi Hakkında Bilgiler
Türü: Akademik Kitaplar
Sayfa Sayısı: 520
ISBN: 9786051336831
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2021
satis-icon
Satış Rakamları 1203 adet satılmıştır.
Jeanne Ellis Ormrod
Jeanne Ellis Ormrod
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Öğrenme Psikolojisi Kısa Özet

    Genelde canlıların, özelde ise insanoğlunun nasıl öğrendiğine dair araştırma sonuçları her geçen gün önümüze heyecan verici bilgiler ve bulgular sunmaktadır. Bu araştırma sonuçları öğrenmede yeni stratejiler geliştirilmesinde öncülük etmektedir. *Öğrenme Psikolojisi* adlı bu kitap, alandaki en temel ve güncel araştırma bulgularını da kapsayarak eğitim, edebiyat ve tıp fakülteleri gibi değişik alanların birçok programında lisans ve lisansüstü düzeyde kullanılabilecek şekilde hazırlanmıştır.

    Okuyucu merkezli olarak hazırlanan bu kitap, tüm yaşlardaki öğrenicilerin bilgi ve becerileri nasıl edindiklerini ve öğrenme sürecinde etkili olabilen inanç, motivasyon, tutum ve tavır gibi faktörleri kapsamaktadır.

    Öğrenme konusunda bilgi sahibi olmak isteyen okuyucunun, temel bir psikoloji bilgisine sahip olması ön koşulu yoktur. Kitapta öğrenme kuramlarının tarihsel temellerinden başlayarak güncel öğrenme yaklaşımlarına rahatlıkla geçiş yapılabilir. Alandaki bir profesör, öğrenme ile ilgili en son araştırma bulgularına bu kitapta ulaşabilirken; üniversite eğitimine yeni başlamış bir öğrenci de öğrenme ile ilgili en temel konulara rahatlıkla erişebilir

  • 1. Hamur

Öğrenme Psikolojisi Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.