Mutluca Cumhuriyeti

Kaptan Kitap

Hakan Karcı

100,00 TL
77,00 TL
%23 indirim
Kazancınız
:
23,00 TL
Mutluca Cumhuriyeti Hakkında Bilgiler
Türü: Hikayeler
Sayfa Sayısı: 122
ISBN: 9786259925660
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2023
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
Hakan Karcı
Hakan Karcı
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Mutluca Cumhuriyeti Kısa Özet

    Bir varmııış, bir yokmuş, herkesin karnı tokmuş, kötüler var olsa da, iyi insanlar çokmuş.
    İşte böyle bir zamanda Mutluca Cumhuriyeti diye de bir yer varmış. İnsanları mutlu, gelecekten umutlu, tertipli, düzenli, birbirine özenliymiş. Ülkenin her yeri yemyeşilmiş bu ülkenin, güneşi parıl parılmış.
    Fakaaat, bu ülkeye çok uzak olmayan bir yerlerde başka bir ülke daha varmış ki evlere şenlik. Gerginya Krallığı imiş bu ülkenin adı, yalnız insanlarında yokmuş hiç ağız tadı. Oysa zenginmiş bu ülke, güçlüymüş. Güçlüymüş güçlü olmasına da, mutluluktan nasibini alamıyormuş bir türlü. Temizlikten, tertip, düzenden de habersizmiş bu ülkenin insanları.
    Olacak ya Gerginya Krallığı’nın vatandaşlarının hepsi bir hastalığa yakalanmış: Mutsuzluk Hastalığı.
    Başta Kral Gerginyus olmak üzere ülkede yaşayan herkes bu hastalıktan muzdaripmiş. Onca araştırmaya, incelemeye, Ülkenin bilim adamları olan Bilgin Deryus, Hipotenüs ve Budaneyus’un emeklerine rağmen bir türlü bu hastalığın çaresini bulamamışlar.
    Bakalım kahramanlarımız, Mutluluk , Sevgi , Neşe , Dostluk , İyilik , Sağlık, Sevinç, Gerginyus, Öfkekus , Yangelyatus , Deryus, Boldomates , Azpatates, Tersus, Budaneyus ve Barutus “Mutsuzluk Hastalığı”na bir çare bulabilecekler mi ?
    Mutluca Cumhuriyeti’ndeki insanlar mutlulukla yaşarken, Gerginya Krallığı’nın bu hâlinin nedenini ve yakalandıkları “Mutsuzluk Hastalığı”nın çaresinin olup olmadığını merak ettiniz, değil mi çocuklar? Peki siz hangi ülkede yaşamak isterdiniz? Mutluca Cumhuriyeti’nde mi? Yoksa Gerginya Krallığı’nda mı? Peki ya “Mutsuzluk Hastalığı”na yakalanmaktan uzak durmayı nasıl başarabiliriz, bunu biliyor musunuz?
    İşte bu masalda bütün bu sorularınızın cevaplarını bulacaksınız? 

    Çocuklarımızın, bazen kitapların içeriği ve onlara hitap etmemesi nedeniyle, bazen telefon, bilgisayar gibi çeldiriciler nedeniyle gitgide okumaktan uzaklaştıkları bir vakıa. Bu hususta elbette, başta öğretmen, anne, baba, yazar ve yayınevleri olma üzere hepimize düşen görevler var. Yayınevimiz bu durumun hassasiyetinin bilincinde olarak, en başta onlara hitap eden, içerik olarak güvenle okutulabilecek, keyifli, eğlenceli ve dolu dolu kitaplar sunmayı amaçlıyor çocuklarımıza. 
    Çocuk kitapları başta olmak üzere, birçok kitabı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından kütüphanelerde okuyucunun yararlanmasına sunulan Hakan Karcı’nın kaleminden çıkan, Mutluca Cumhuriyeti de tadına doyulmayacak bir masal çocuklarımız için.
    Okudukça eğlenen, eğlenerek öğrenen, yüzlerinden gülücük eksik olmayan, mutlu ve huzurlu çocuklarımızı, Mutluca Cumhuriyeti’ne davet ediyoruz.

  • 2. Hamur

Mutluca Cumhuriyeti Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.