Musa’nın Çocukları

Sarmal Kitabevi

Ergün Poyraz

180,00 TL
138,60 TL
%23 indirim
Kazancınız
:
41,40 TL
Musa’nın Çocukları Hakkında Bilgiler
Türü: Genel Politika Siyaset Bilim ve Siyaset Tarihi Kit
Sayfa Sayısı: 314
ISBN: 9786257221344
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2020
satis-icon
Satış Rakamları 55 adet satılmıştır.
Ergün Poyraz
Ergün Poyraz
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Musa’nın Çocukları Kısa Özet

    AKP Genel Başkan Yardımcısı Murat Mercan, yazarı ABD`de düzenlenen bir toplantıda CIA Ortadoğu Masası Şefi Richard Perle ve diğer istihbarat örgütlerine şikâyet etmiştir.

    Yazar bu kitabında; Tayyip ve Emine Erdoğan`ın doğumundan bugüne kadar olan hayat hikâyelerini. Tayip ve AKP`nin İsrail, ABD ve İngiliz büyükelçi ve istihbarat örgütlerinin desteğinde nasıl gelişip serpildiğini görecek, TBMM`de yine bu ülkelerin lehine sergiledikleri faaliyetlerini okuyacaksınız. Tayyip`in Amerikan vatandaşlığı yanında, Arap kökenli olarak tanıttığı eşinin Arap değil, Yahudi soyundan geldiğini ibretle izleyeceksiniz. Keza kendinin de Musa`nın soyundan geldiğini...

    Kitapta Yasin El Kadı-Tayyip, Tayip-Usame Bin Laden, Tayip-Ülker, Yasin El Kadı-Ülker ilişkilerini bulacaksınız. Tayyip`in mal varlığındaki inanılmaz artışlarla, belediye başkan maaşının yanında, belediye şirketlerinden huzur hakkı adı altında aldığı paraları göreceksiniz. Tayyip`in belediye başkanlığı döneminde yapılanması hızlanan "geleceğin başbakanı ve cihat hazırlığının" TBMM`de geldiği son safhalara tanık olacaksınız.

  • 2. Hamur

Musa’nın Çocukları Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.