490,00 TL
426,30 TL
%13 indirim
Kazancınız
:
63,70 TL
Mikro İktisat Hakkında Bilgiler
Türü: Akademik Kitaplar
Sayfa Sayısı: 720
ISBN: 9786057731012
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
Nurdan Aslan
Nurdan Aslan
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Mikro İktisat Kısa Özet

    Uzun yılları kapsayan akademik birikimin sonucu olarak dördüncü baskısı ile yenilenen Mikro İktisat kitabımız, fakülteler için ders kitabı olmasının yanı sıra, KPSS ve kurum sınavlarına yönelik temel bir kaynak niteliğindedir.

    Kitapta mikro iktisat konuları ayrıntılı olarak anlatıldıktan sonra KPSS sınavlarında çıkmış sorular konulara göre bölümler arasında dağıtılarak çözülmüştür. Kitabın genişletilmiş 4. baskısına 2014-2019 yıllarının KPSS soru ve çözümleri eklenmiştir. Daha sonra konuların pekiştirilmesi amacıyla her konuya ilişkin titizlikle hazırlanmış özgün çalışma sorularına ve çözümlerine yer verilmiştir. Ayrıca kitabın sonunda öğrenciye analiz yeteneği kazandıran 10 adet özgün deneme soruları ve çözümleri seti bulunmaktadır.

    Mikro İktisat kitabının genişletilmiş 4. Baskısını titizlikle gerçekleştiren Umuttepe Yayınevi’ne teşekkürü bir borç bilirim. Ayrıca Mikro İktisat kitabının hazırlanmasında beni teşvikleri ile yönlendiren tüm öğrencilerime teşekkür ederim. Yine çalışmalarımın tamamlanmasında bana destek olan yeğenim Arda Aslan’a da yardımları için teşekkür etmek isterim.

    Bütün özenimize rağmen ortaya çıkabilecek hata ve eksiklikler tarafımıza aittir. Eleştirilerinizi ve katkılarınızı nuraslan@marmara.edu.tr adresine göndermenizden memnuniyet duyarım.

    Mikro İktisat kitabının tüm öğrencilerime faydalı olması dileklerimle...

  • 1. Hamur

Mikro İktisat Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.