Mekanik Titreşimler Cilt 2

Birsen Yayınevi

Sedat Karabay

700,00 TL
574,00 TL
%18 indirim
Kazancınız
:
126,00 TL
Mekanik Titreşimler Cilt 2 Hakkında Bilgiler
Türü: Akademik Kitaplar
Sayfa Sayısı: 544
ISBN: 9789755116679
Kapak: Ciltli
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2020
satis-icon
Satış Rakamları 11 adet satılmıştır.
Sedat Karabay
Sedat Karabay
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Mekanik Titreşimler Cilt 2 Kısa Özet

    "Mekanik Titreşimler Cilt-1 ve Cilt-2" adı altında hazırlanan bu kitaplar, mühendislik eğitimi alan öğrencilerin lisans eğitiminde aldıkları temel disiplinlerden olan Makine Dinamiği ve Mekanik Titreşimler derslerine katkıda bulunabilmek ve onların konuları daha iyi öğrenmelerini sağlamak amacıyla derlenmiştir.

    Kitabın içindeki konu ve problemlere ait resimlerinin uyumlu çizilmesi ve problemleri şekil üzerinden anlayarak takibinin yapılabilmesi üzerinde oldukça etkili çalışmalar yapılması gerektiği açıktır. Dolayısıyla kitap içeresindeki resimlerin hazırlanması ve resimlerin kitapların tamamında özellik açısından uyumlu olmasına özel gayret sarfedilmiş olup bu çalışmaların tümü, mühendis adayı öğrenciler ve konuya ilgi duyan mühendislerin fazla zaman harcamadan konuları anlamalarını kolaylaştırmak için yapılmış.

    Her iki kitap içerisinde de genç mühendis adaylarının ve mühendislere daha etkili olarak konuyu anlamaları için bölüm son kısımlarına ek problemler ve açıklamalı çözümleri ilave edilerek daha fazla uygulama yapmalarına olanak sağlanmaya çalışılmış.

  • 1. Hamur

Mekanik Titreşimler Cilt 2 Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.