Medeni Usul Hukuku Pratik Çalışmalar

On İki Levha Yayınları

Mine AKKAN

165,00 TL
135,30 TL
%18 indirim
Kazancınız
:
29,70 TL
Medeni Usul Hukuku Pratik Çalışmalar Hakkında Bilgiler
Türü: Genel Hukuk Kitapları
Sayfa Sayısı: 422
ISBN: 9786254322679
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2022
satis-icon
Satış Rakamları 18 adet satılmıştır.
Mine AKKAN
Mine AKKAN
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Medeni Usul Hukuku Pratik Çalışmalar Kısa Özet

    "Medeni Usul Hukuku Pratik Çalışmalar" kitabının son basısının tükenmesi üzerine yeni basının hazırlanması ihtiyacı doğmuştur. Medeni usul hukukunun vazgeçilmez olan yönü, pratik çalışmalarla öğrencinin dersi anlamasını kolaylaştırmak, somut olaylarda Kanun hükümlerinin uygulanması ve yorumlanması bilgi ve becerisini öğrencilere kazandırmaktır.
    Kitap yardımcı kitap niteliğinde olup öğrencinin sorunlar üzerinde düşünme, muhakeme etme, öğrendiklerini uygulama yeteneklerini arttırmayı amaçlamaktadır. Bunun yanında, şemalar ve ek bilgiler içermesi bakımından, öğrenmeye yardımcı olmak, zor konuları basitleştirerek öğrenmeyi kolaylaştırmak amacını da taşımaktadır. Bu çerçevede kitap medeni usul hukuku alanında çözümlü ve çözülmemiş pratik çalışmalar yanında, tüm konulara ilişkin ayrıntılı şematik açıklamalar içermekte, ayrıca kitapta yargı kararlarına, sınav sorularına, test sorularına ve uygulama örneklerine de yer verilmektedir.
    Kitabın güncellenmesinde mevzuat değişiklikleri dikkate alınmaktadır. Önceki basıda, 7251 sayılı Hukuk Muhakemeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun (RG 28.7.2020, S. 31199) değişiklikleri değerlendirilmiştir.

  • 1. Hamur

Medeni Usul Hukuku Pratik Çalışmalar Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.