Mark Twain Hakkında Bilgiler
Türü: Biyografik ve Otobiyografik Kitaplar
Sayfa Sayısı: 189
ISBN: 9786257513012
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2021
Kevin J. Hayes
Kevin J. Hayes
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Mark Twain Kısa Özet

    Mark Twain, gerçeklerin iyi bir hikâyenin önüne geçmesine asla müsaade edecek biri değildi. Doğuştan hikâye anlatıcı olan Twain, hem yaşadığı olayları hem de gençliğinde duyduğu öyküleri, kendi eserlerini süslemek için özgürce uyarlamaktan çekinmezdi. Öyleyse bu şartlarda, Twain’in hayatına dair anlatımlarda neyin salt doğru neyin allanıp pullanmış hikâyelerden ibaret olduğunu nasıl anlayabiliriz?

    Kevin J. Hayes, var olan kanıtları yeni bilgiler ışığında irdeleyerek bu yetenekli, karizmatik ve değerli yazarın eşsiz ve tutarlı bir biyografisini sunuyor. Mark Twain, yazarın gazetecilik yıllarından başyapıtı Huckleberry Finn’e, seyahatnamesi Mississippi`de Hayat’tan son eseri otobiyografisine ve onu dünyanın çeşitli yerlerine sürükleyen görevlerine kadar yaşamının her yönünü inceliyor.
    “Hayes, canlı ve sofistike anlatımıyla, Twain’in hayatına etki eden olayları ve eserlerinin önemini açıklarken her cümlenin titizlikle seçildiğini gösteriyor; hararetle ilerlerken arada sırada Twain’in mizah anlayışının hakkı verilmeyen incilerinin zevkine varmak için duraklıyor...”
    — Mark Twain Journal

  • 2. Hamur

Mark Twain Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.