LEGO Star Wars Direniş X-Wing 75297

Lego
339,90 TL
311,09 TL
%8 indirim
Kazancınız
:
28,81 TL
LEGO Star Wars Direniş X-Wing 75297 Hakkında Bilgiler
Türü: Lego Star Wars
Sayfa Sayısı: 0
ISBN: 5702016912661
satis-icon
Satış Rakamları 18 adet satılmıştır.
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • LEGO Star Wars Direniş X-Wing 75297 Ürün Açıklaması

    Bu LEGO® Star Wars™ Direniş X-wing (75297) ile 4 yaş ve üzeri çocuklar model yapmayı ve rol oyunlarını öğrenecek.
    Star Wars: Güç Uyanıyor filmindeki starfighter'ın kolayca yapılan bir versiyonu olan bu muhteşem oyuncağın kanatları uçuş modu için açılır, iniş modu için kapanır.
    Blaster silahlı Poe Dameron LEGO minifigürü, X-wing’in açılan kokpitine sığar ve arkasında da BB-8 droid LEGO figürü için yeri vardır. Instructions PLUS Ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulamasındaki interaktif Instructions PLUS'a göz atın. Bu starfighter'ı yapmayı çocuklar için daha da ilginç hale getiren harika görüntüyü yakınlaştırma ve döndürme araçları içerir.

    4+'ya Hoş Geldiniz
    LEGO Star Wars 4+ oyun setleri, 4 yaş ve üzeri çocukları LEGO model yapımı ve Star Wars destanıyla tanıştırmanın en iyi yoludur. Başlangıç Yapım Parçası tabanlarının yardımıyla kendi başlarına ya da büyük kardeşlerinin veya bir yetişkinin yardımıyla araçlar, binalar ve daha fazlasını yaparak hemen oynamaya başlayabilirler.
    Aksiyonun hemen başlaması için hızlıca yapılabilen bir başlangıç yapım parçası şasisi içeren bu Direniş X-wing (75297) yapım oyuncağıyla küçük çocuklara harika bir ilk LEGO® Star Wars™ deneyimi yaşatın. Parçalarla yapılan starfighter oyuncağı, blaster silahlı bir Poe Dameron LEGO® minifigürü, ayrıca BB-8 droid LEGO figürüyle yaratıcı rol oyunlarını teşvik eder. X-wing’in Poe Dameron için açılan bir kokpiti, BB-8’i koyma yeri ve açılarak savaş moduna geçen kanatları bulunur. Yapması ve savaş oyunlarından sonra tekrar yapması kolay bu 60 parçalı LEGO® Star Wars™ başlangıç seti, 4 yaş ve üzeri yaratıcı çocuklar için en iyi doğum günü, yılbaşı ya da sürpriz hediyesidir.

    Bu muhteşem starfighter yapım oyuncağı, 5 cm yüksekliği, 15 cm uzunluğu, 19 cm genişliğiyle bir çocuğun sırt çantasına kolayca sığdırarak oynamak için yanında taşıyabileceği boyuttadır. Küçük çocukların kendi başına ya da büyük bir kardeşinin ya da yetişkinin yardımıyla yapması için ideal bir yapım oyuncağıdır.
    Ücretsiz LEGO® Yapım Talimatları uygulamasındaki, görüntüyü yakınlaştırma ve döndürme araçları olan Instructions PLUS ile bu starfighter’ı yapmak çocuklar için daha da eğlenceli olacak. LEGO® Star Wars™ 4+ yapım oyuncakları, çocuklara Star Wars evrenine eğlenceli bir giriş sunarak model yapmayı öğrenmelerine ve oyunla yaratıcılıklarını geliştirmelerine yardımcı olur. L
    EGO® parçaları; tutarlı, güvenli bir bağlantı ve sağlam modeller sunmak için en yüksek sektör standartlarına uygundur ve 1958’den beri böyle olmuştur. LEGO® yapım parçaları, Dünya’nın ve çok, çok uzaklardaki galaksilerin en katı güvenlik standartlarına uygun olduklarından emin olmak için maksimum düzeyde test edilir.

LEGO Star Wars Direniş X-Wing 75297 Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.