Lego Marvel Super Heroes Örümcek Adam ile Ghost Rider Carnagea Karşı 76173

Lego
219,90 TL
201,26 TL
%8 indirim
Kazancınız
:
18,64 TL
Lego Marvel Super Heroes Örümcek Adam ile Ghost Rider Carnagea Karşı 76173 Hakkında Bilgiler
Türü: Lego Super Heroes
Sayfa Sayısı: 0
ISBN: 5702016912784
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Lego Marvel Super Heroes Örümcek Adam ile Ghost Rider Carnagea Karşı 76173 Ürün Açıklaması

    "

    Ghost Rider, alevlerle kaplı arabasıyla şehrin sokaklarında hızla ilerliyor. Süperşarjı, 3 mermi dolu bir silah. Kafatası alevli bu kahraman, adalete teslim edecek kötü adamları arıyor ve şanslı gününde. Süper kötü Carnage kaçmış. Örümcek Adam, kötü adamla savaşıyor. Üçü karşılaştığında aksiyon, Ghost Rider’ın kafası kadar ateşli olacak! 

    LEGO Marvel Örümcek Adam: Örümcek Adam ile Ghost Rider Carnage’a Karşı, Marvel Evreninden 3 simgeleşmiş karakteriyle hayali oyun olasılıklarıyla dolu birinci sınıf bir oyun setidir. 

    Örümcek Adam, Carnage ve Ghost Rider minifigürleri dahildir. Ghost Rider’ın sağlam ve şık arabasının çıkarılabilir tavanı, çıkarılabilir alevleri ve kaputundan dışarı çıkan 3 mermi atıcılı bir süperşarjı bulunur. 

    Klasik Marvel karakterleri üçlüsü, ayrıca inanılmaz Ghost Rider arabası çocuklara sınırsız hayali süper kahraman maceraları yaşarken geniş yapım, oyun ve sergileme olasılıkları sunar. 

    7 yaş ve üstü için uygundur. Bu çarpıcı set, küçük bir süper kahramanın doğum günü, yılbaşı ya da özel ödülü için mükemmel bir hediye fikridir. 

    Ghost Rider’ın arabasının yüksekliği 5 cm, uzunluğu 19 cm, genişliği 7 cm’dir ve çocukların odasında sergilendiğinde harika görünür. 

    Çocuklar setteki ekstra parçaları kullanarak Ghost Rider’ın arabasındaki alevleri çıkarabilir ve şık, siyah bir otomobile dönüştürebilir. 

    Ekstra yapım eğlencesi için ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulamasında, çocukların oyun setini yaparken yakınlaştırmasına, döndürmesine ve görselleştirmesine olanak tanıyan dijital Instructions PLUS bulunur. 

    Tüm LEGO Marvel Örümcek Adam oyun setleri birinci sınıf kalitededir ve hayal gücüne dayalı gelişimsel oyunlar için maksimum fırsat sunacak şekilde tasarlanmıştır. 

    Parça sayısı: 212

    "

Lego Marvel Super Heroes Örümcek Adam ile Ghost Rider Carnagea Karşı 76173 Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.