Kusursuz Sorumluluk Haksız Fiil Sorumluluğu ve Tazminat Hukuku

Adalet Yayınevi

Sami Narter

868,00 TL
798,56 TL
%8 indirim
Kazancınız
:
69,44 TL
Kusursuz Sorumluluk Haksız Fiil Sorumluluğu ve Tazminat Hukuku Hakkında Bilgiler
Türü: Ders Hukuku Kitapları
Sayfa Sayısı: 1695
ISBN: 9786051469263
Kapak: Ciltli
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2016
satis-icon
Satış Rakamları 2 adet satılmıştır.
Sami Narter
Sami Narter
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Kusursuz Sorumluluk Haksız Fiil Sorumluluğu ve Tazminat Hukuku Kısa Özet

    Kitabın birinci baskısı kısa sayılabilecek, yaklaşık bir yıllık süre içerisinde tükenmiştir. Buna rağmen doçentlik çalışmalarımız nedeniyle yaklaşık bir yıldır kitabın güncellenmesi konusuna vakit ayıramayışımızdan dolayı ikinci baskının çıkması biraz gecikmiştir.

    Her alanda olduğu gibi hukuk alanında da teori ve pratik bir birini bütünlemektedir. Bu eser de Teori ve pratiğin birleştiği alan olan uygulamaya yönelmiştir. Eserde son yıllarda yapılan tüm mevzuat değişiklikleri değerlendirilerek işlenmiştir.

    Özellikle uygulayıcılara faydalı olması bakımından ilgili konuların hemen arkasına Yargıtay’ın, Danıştay’ın veya Anayasa Mahkemesinin en yeni emsal ve ilke kararlarından örnekler verilmiştir. Bu kararlar gelişigüzel dizilmeyip her konuya göre bölümlendirilmiş ve yararlı olacağı düşünülen kararlar özetlerle verilmiştir. Yer yer örnek Yargıtay kararı ve dava üzerinden bu kararlar değerlendirilerek eleştiriler yapılmıştır.

    Ayrıca kitabın son kısmına yine uygulayıcılara faydalı olması bakımından incelenen tazminatların hesaplama yöntemleri, hesaplanmasına yönelik bilirkişi raporları ve bu raporların hazırlanışında kullanılan tablolar eklenmiştir.
    Kusursuz sorumluluk, haksız fiil sorumluluğu ve tazminata ilişkin teorik bilgilerin yanında pratik bilgiler eserimizde ayrıntılı olarak işlenmiş ve tüm hukukçuların hizmetine sunulmuştur.

  • 1. Hamur

Kusursuz Sorumluluk Haksız Fiil Sorumluluğu ve Tazminat Hukuku Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.