168,00 TL
137,76 TL
%18 indirim
Kazancınız
:
30,24 TL
Kurumsal Sosyal Sorumluluk Hakkında Bilgiler
Türü: Akademik Kitaplar
Sayfa Sayısı: 231
ISBN: 9786053201267
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2020
satis-icon
Satış Rakamları 32 adet satılmıştır.
Seçil Deren Van Het Hof
Seçil Deren Van Het Hof
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Kurumsal Sosyal Sorumluluk Kısa Özet

    Şirketlerin vicdanının sesi olarak kurumsal sosyal sorumluluk, dünyayı daha yaşanılabilir ve bizden sonraki kuşaklara gururla bırakılabilir bir yer yapma konusundaki seçenekten yalnızca biridir. Bunun için büyük şirketler samimi ve kapsamlı projelerle ellerini taşın altına koyuyor. Bu da bize, bu seçeneği daha da fazla  önemsememiz gerektiğini kanıtlıyor.

    Bu kitap, piyasa koşullarını da göz ardı etmeden yürütülen kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarını hayırseverlikten sürdürülebilirlik stratejisine, reklamdan farkındalık yaratmaya, tekil dokunuşlardan ölçülebilir projelere dönüştüren rüzgarın etkisini anlatıyor. Yalnızca iyi niyet bildirmekle kalmayıp anlamlı farklılıklar yaratmayı hedefleyen ve başaran bir iş dünyası, 21. yüzyılın resmini çizecektir.

    Bugünün güçlü şirketlerinin yarının da güçlü şirketleri olabilmeleri, insanlara, doğaya ve çevreye katkı sağlayan işler yapmayı, dahası bu alanda öncülük için rekabeti gerektirmektedir. Başarının ve gücün yolunun insanlığın geleceğine dokunmaktan geçtiği bilgisi, kitaba imzasını atmaktadır. Gezegenin geleceğine dair vicdani sorumluluk duyan ve bu yolda katkısı olacağına inanan herkesin bu kitaptan ilham alacağına inanıyoruz.

  • 1. Hamur

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.