289,00 TL
251,43 TL
%13 indirim
Kazancınız
:
37,57 TL
Küresel Pazarlama Hakkında Bilgiler
Türü: Pazarlama Satış ve Reklam Kitapları
Sayfa Sayısı: 160
ISBN: 9786057557766
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 4 adet satılmıştır.
Kolektif
Kolektif
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Küresel Pazarlama Kısa Özet

    Pazarlamanın bileşenleri arasında, ürünlerin veya hizmetlerin pazarlandığı yerin önemi ve müşterilere ulaştırılış biçimi önemini gittikçe arttırmaktadır. Ürünlerin sadece üretilmesi değil, üretildikleri yerden çıkmaları ve alışveriş yapan müşterilere ulaşmaları gerekir. Lojistik ve pazarlama, bu noktada bir şirketin doğru ürünleri doğru müşterilere doğru yerde sunabilmesini sağlayan tamamlayıcı iş operasyonlarıdır. Şirketler, müşterilere fayda sağlamak ve pazar paylarını artırmak için lojistik hizmetlerini kullanmaktadırlar.

    Pazarlama ve lojistik arasındaki ilişkinin başlangıç noktası, pazarlama departmanı genişleme için en iyi stratejilerin geliştirilmesinde lojistik tarafından sunulan bilgilere ihtiyaç duymasından kaynaklanmaktadır. Uluslararası ölçekte başarılı olmak için işletmelerin hem küresel lojistik hem de küresel pazarlama operasyonlarına ihtiyaç vardır.
    Küresel boyutta pazarlamanın ve lojistiğin birlikte yer aldığı kaynak sayısı çok az olması nedeniyle bu kitap eksikliği hissedilen bu alana katkı sağlamak amacıyla hazırlanmıştır.

    Küresel ölçekte pazarlama ve lojistik faaliyetlerinin hem teorik hem de pratik yönlerini kapsamlı bir şekilde anlatarak, bu eserin işletmeler açısından referans olacağına inanmaktayız.

  • 2. Hamur

Küresel Pazarlama Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.