225,00 TL
213,75 TL
%5 indirim
Kazancınız
:
11,25 TL
Kuantum Mekaniği Hakkında Bilgiler
Türü: Genel Ekonomi Kitapları
Sayfa Sayısı: 399
ISBN: 9789750244100
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2017
satis-icon
Satış Rakamları 10 adet satılmıştır.
Rahmi Köseoğlu
Rahmi Köseoğlu
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Kuantum Mekaniği Kısa Özet

    Kitap, uzun yıllar Lisans ve Lisans Üstü öğrencilerine "Kuantum Mekaniği" derslerini anlatan yazarların notlarından, ders anlatımı esnasında öğrencile-rinden gelen sorulardan ve mesleki tecrübelerinden oluşmaktadır. Ayrıca, daha önce yayınladıkları kitaplardan edindikleri deneyimleri de bu kitaba aktarmışlardır.

    Kuantum mekaniği son otuz yıl içinde hem mühendislik, hem teknoloji, hem de fen bilimleri alanında gittikçe daha önemli olmuştur. Üniversite öğretimimiz ise, bu konuda giderek artan bir mesafe kat etse de hiçbir biçimde yeterli olamamıştır. Örneğin, kuantum tünelleme ve dalga-parçacık ikilemi; mühendislik, teknoloji ve doğa bilimciler için yeterince açıklanamamıştır. Oysa, bugün elektron mikroskopları (geçişli ya da taramalı) ve atomik kuvvet mikroskobu, kuantum tünelleme ve dalga-parçacık ikilemi kullanılarak yapılmıştır. Bu sebeple kuantum, kitap içerisinde pek çok ayrıntı göz önüne alınarak çalışılmış ve açıklanmıştır.

    Kitapta, anlatılan konuların daha iyi anlaşılması için 131 çözümlü alıştırma, 126 şekil ve 18 tabloya yer verilmiştir. Kitap, kuantum mekaniğini hakkında detaylı bilgi edinmek isteyen herkese hitap etmektedir.

  • 2. Hamur

Kuantum Mekaniği Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.