590,00 TL
354,00 TL
%40 indirim
Kazancınız
:
236,00 TL
Kozmik Mesele Hakkında Bilgiler
Türü: Türkiye Siyaseti ve Politikası Kitapları
Sayfa Sayısı: 468
ISBN: 9786051558240
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2024
satis-icon
Satış Rakamları 96 adet satılmıştır.
Gürsel Dönmez
Gürsel Dönmez
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Kozmik Mesele Kısa Özet

    Otuz yılı aşkın bir çabanın ürünü olan bu kitap, yaşadığımız dünyaya itirazı olanlar için kaleme alındı. Yaşanan zaman ve dünyaya kafası bozuk olanlara zor şeyler anlatıyor. Kozmik, epistemik, paradigmatik ve irfanî konulara değiniyor. İnsanı, toplumu, devleti, dünyayı, Türkiye’yi anlatıyor. Tarih felsefesi yapıyor. İstihbarat dünyası için kozmik bir çerçeve çıkartıyor. Alışılmışın çok dışında bir çalışma ile karşı karşıya olduğunuzu söyleyebilirim.

    Önemli devlet ve siyâset adamları, yüksek bürokrasi, yetkin istihbaratçılar, kurmay askerler, diplomatlar, seçkin yöneticiler, entelektüeller, sanatçılar, gazeteciler ve akademisyenler ile birlikte derin milletin her bir ferdine seslenen bu kitabın, kozmik hâfıza sahiplerinde bir diriliş yankısı uyandıracağını umuyorum.

    Mezun olduktan sonra devlet kurumlarında üst düzey görev almak isteyen öğrenciler, kurmay olmak isteyen genç subaylar ve meslekte yeni olan genç istihbaratçılar kitabı okurken belki biraz zorlanacaklar ama yazılan her şey aslında onlar için yazılıyor.

    Okumak, hiç bitmeyen bir yolculuktur. Gidilen her yol, nihayetinde kozmik bir menzile varır. Asıl olan ise yolda olmaktır ve yol almaktır.

  • 2. Hamur

Kozmik Mesele Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.